Pip Pellens maakt je dorstig met foto in strak truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Pellens houdt er wel van om in haar weekend een flesje wijn open te trekken. In een strak truitje maakt de actrice jou nu extreem dorstig. 

Voormalig GTST ster Pip Pellens is een genot om te volgen. Ze maakt namelijk de gekste dingen mee. En zoals het hoort start Pip haar weekend met een lekker groot, goed gevuld glas wijn. Want Pip weet dat je af en toe jezelf mag verwennen, helemaal in het weekend. Je hoeft dan nergens heen, hebt geen afspraken en kan heerlijk lang uitslapen. Genoeg redenen om een glas erbij te pakken en te vieren dat je twee volle dagen de vrijheid hebt om te doen wat je wilt. En Pip kan dat als geen ander. Ze heeft voor het moment een bijzonder strak truitje aangetrokken, waar haar lichaam buitengewoon goed in uitkomt. Als je nog zocht naar een goede reden om Pip te mogen, dan hoef je niet verder te zoeken dan haar laatste post.

Lees ook: Pip Pellens verrast volgers met flexibele yoga foto

Pip is op foto blij met haar wijn

Met haar prachtige blonde lokken en haar strakke truitje zit Pip helemaal klaar om het weekend in te luiden. Vrolijk schenkt ze haar favoriete glas in, waarbij ze heerlijk meezingt met de muziek. Pip mist duidelijk de vrijdagmiddagborrels op het terras, die momenteel helaas even niet door kunnen gaan. Maar daar laat Pip zich niet door uit het veld slaan. Ze besluit om het heft, of in dit geval het glas, in eigen handen te nemen en lekker te genieten van het weekend. Het kan dan ook niet anders of Pip heeft bijzonder goed genoten dit weekend. Want zelfs als je nergens een feestje mag vieren, weet Pip er wel een feestje van te maken. En dat talent hebben maar weinig mensen.

 Pip en haar vrolijke krullen foto

Behalve genieten van een wijntje heeft Pip nog andere plannen dit weekend. Bijvoorbeeld haar prachtige kapsel weer in de krul te zetten. En halverwege besluit ze dat het tijd is om even een grappige foto daarvan te delen met haar volgers. Die zaten namelijk met smart te wachten op het resultaat. De spontane actie van Pip leverde veel positieve reacties op. Het laat maar weer zien dat Pip zeker wel in is voor een beetje gekkigheid.

Pip deelt een hele spannende foto uit de oude doos

Dat Pip een prachtig figuur had was wel bekend. Maar wist je dat haar figuur nog beter uitkomt in een strak, rood pakje? Pip in ieder geval wel. En dus besloot ze de foto van die geweldige look met de wereld te delen. Wat lief ook van Pip. De strakke outfit van de actrice maakt het weekend absoluut een stukje beter. In het koude winterweer krijg je het van de foto van Pip toch nog een stukje warmer. En dat is natuurlijk hartstikke fijn. Hopelijk vond Pip de look zo tof dat ze hem vaker aantrekt. Want het is zeker een van de betere outfits die Pip ooit gedragen heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...