Opgepast: het gaat vriezen maar weervrouw Nicolien Kroon houdt ons warm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, die koude winterdagen komen er weer aan. Maar niet getreurd mannen, weervrouw Nicolien Kroon houdt ons gelukkig lekker warm!

We stellen je voor aan weervrouw Nicolien Kroon

Je hebt haar vast wel eens voorbij zien komen, die leuke blondine die ons vertelt wat het weer de volgende dag gaat doen. Misschien heb je goed opgelet of ben je een echte fan en weet je dat deze weervrouw luistert naar de naam Nicolien Kroon.

Je zou Nicolien zelfs al een paar keer aan je voorbij hebben kunnen zien komen op Mannenzaken.nl. Zo werd Nicolien Kroon vorig jaar al door ons uitgeroepen tot de mooiste weervrouw van Nederland. De Mannenzaken-lezer verkoos de blondine toen boven collega weervrouwen Willemijn Hoebert en Amara Onwuka.

(lees verder na de post)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolien Kroon (@nicolienkroon)

Nicolien Kroon is méér dan alleen een mooie weervrouw

Wie denkt dat Nicolien Kroon enkel en alleen een mooie weervrouw is, heeft het mis. Deze dame is niet alleen een prachtverschijning, ze is ook nog eens hartstikke stoer. Zo diende Nicolien vóór haar carrière als weervrouw bij RTL 4 als Meteoroloog bij de Koninklijke Luchtmacht. Wat een topwijf is het ook!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolien Kroon (@nicolienkroon)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...