Opgepast: het gaat vriezen maar weervrouw Nicolien Kroon houdt ons warm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, die koude winterdagen komen er weer aan. Maar niet getreurd mannen, weervrouw Nicolien Kroon houdt ons gelukkig lekker warm!

We stellen je voor aan weervrouw Nicolien Kroon

Je hebt haar vast wel eens voorbij zien komen, die leuke blondine die ons vertelt wat het weer de volgende dag gaat doen. Misschien heb je goed opgelet of ben je een echte fan en weet je dat deze weervrouw luistert naar de naam Nicolien Kroon.

Je zou Nicolien zelfs al een paar keer aan je voorbij hebben kunnen zien komen op Mannenzaken.nl. Zo werd Nicolien Kroon vorig jaar al door ons uitgeroepen tot de mooiste weervrouw van Nederland. De Mannenzaken-lezer verkoos de blondine toen boven collega weervrouwen Willemijn Hoebert en Amara Onwuka.

(lees verder na de post)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolien Kroon (@nicolienkroon)

Nicolien Kroon is méér dan alleen een mooie weervrouw

Wie denkt dat Nicolien Kroon enkel en alleen een mooie weervrouw is, heeft het mis. Deze dame is niet alleen een prachtverschijning, ze is ook nog eens hartstikke stoer. Zo diende Nicolien vóór haar carrière als weervrouw bij RTL 4 als Meteoroloog bij de Koninklijke Luchtmacht. Wat een topwijf is het ook!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolien Kroon (@nicolienkroon)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!