Op deze foto zie je Maan de Steenwinkel op haar mooist!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel staat natuurlijk goed op elk plaatje omdat ze van zichzelf al een plaatje is. Toch zal er één foto van de zangeres altijd uit blijven springen!

Sinds de deelname van Maan de Steenwinkel aan The Voice of Holland in 2016 heeft heel Nederland een oogje op haar. Ze won toen, samen met coach Marco Borsato, op 18 jarige leeftijd de talentenjacht. Niet alleen haar uiterlijk is beeldschoon, maar ze heeft ook nog eens een prachtige stem. Met die stem heeft ze meerdere hits gescoord en is ze vaak beland op de Nederlandse hitlijsten. Vooral de nummers Hij Is Van Mij, Blijf Bij Mij, Ze Huilt Maar Ze Lacht en Als Ik Je Weer Zie sloegen aan bij een groot deel van Nederland. De zangeres heeft een slimme tactiek gevonden om hits te blijven scoren: samenwerken met andere Nederlandse artiesten. Maan werkt maar al te graag samen met rappers Snelle en Ronnie Flex. Niet alleen haar muziek, maar haar hele ‘vibe’ sloeg aan bij Nederland. Maan is een favoriet van velen en heeft het te danken aan haar nuchtere, lieve uitstraling.

Lees ook: Maan de Steenwinkel verbaast fans met oersaaie foto van nieuw nummer ‘Niemand’ 

Een verborgen parel op de Instagram-pagina van Maan

Die nuchtere, lieve uitstraling én haar stem hebben voor bijna 1 miljoen volgers op Instagram gezorgd. Maan kent geen stoppen als het gaat om groter en bekender worden! Ze is dan ook een van de weinige winnaars van The Voice Of Holland die alle kansen die het programma te bieden had benut heeft. Er luisteren dan ook zo’n 1.5 miljoen mensen maandelijks naar Maan via Spotify. Op Instagram is de zangeres dus ook erg populair. Toch is ze niet zo actief op het Social Media platform als andere artiesten. Meestal plaatst ze één keer per week een foto of video. Daardoor verrast ze haar volgers wel elke keer weer. Bovendien maakt haar ‘afwezigheid’ op Social media Maan de Steenwinkel alleen maar mysterieuzer. Toch staat haar pagina vol met prachtige foto’s van de zangeres. Hoewel het lastig is om uit al die prachtige foto’s te kiezen, hebben we er toch één gekroond tot ‘de mooiste foto van Maan de Steenwinkel’.
De prachtige lach van Maan

De mooiste foto moest er hoe dan ook een zijn waar de zangeres op lacht. Ze heeft namelijk een super mooie lach, daar kun je niet om heen. De lach van Maan staat haar het best en telde bij de beoordeling nog zwaarder mee dan haar outfit! Maan de Steenwinkel kan ook heel serieus op foto’s kijken en dat heeft ook wel iets. Toch overwint een lach alles.

Een pony staat Maan het beste

Over dit onderwerp zullen de meningen verdeeld zijn. Maan doet niet veel geks met haar haren, maar laat er af en toe wel een pony in knippen. De een houdt ervan en de ander vindt het maar niks. Wij vinden dat een pony super goed staat bij Maan. Ze krijgt er een veel leukere en knappere uitstraling door. Helaas heeft ze de lokken inmiddels al weer lang laten groeien. Het zou mooi zijn als we haar binnenkort weer met een pony zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.