Ongemakkelijk: S10 moet voor het eerst Engels praten vanwege Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 had, waarschijnlijk samen met haar PR-team, bedacht dat Engels voortaan de taal was die ze online ging gebruiken. Totdat ze uit Italië terug is. Ze heeft haar eerste twee pogingen online gegooid. Wordt dit een succes? 

De eerste post van S10 in het Engels is zeker nog even wennen. Ook voor haarzelf, maar voor haar volgers komt het vast als een grote schok. Al had ze eerder al een waarschuwing gegeven. Gelukkig, zodra ze eenmaal in de auto richting het vliegveld zit, lijkt ze al aardig gewend aan haar nieuwe, tweede taal. En haar volgers kunnen S10 duidelijk verstaan. Het lijkt dus voorlopig een groot succes. Maar het zijn pas de eerste twee posts en ze is nog niet eens in Italië. Nederland laat in ieder geval online weten: Zet hem op s10! Niet alleen met praten, maar ook met zingen en genieten.

Lees ook: Video: S10 stapt vlak voor Songfestival over op Engels

S10 geen keus meer

De songfestival deelneemster S10 is al vroeg in de ochtend in de weer met Instagram. Met de auto vertrekt ze naar Turijn. Eigenlijk eerst naar Schiphol en dan naar de Italiaanse stad. Maar de eindbestemming blijft hetzelfde. Om haar vlucht te halen moest ze al in het donker richting Schiphol. Dan is een vreemde taal spreken nog een stukje lastiger. Ze heeft echter geen keus want haar Instagram moet continu up to date blijven, van haar vertrek uit Nederland tot haar vertrek uit Turijn terug naar huis. Dan heeft de zangeres pas rust. En haar brein, dat opeens moet wisselen van Engels naar Nederlands en weer terug voor haar song De Diepte, kan ook dan pas weer normaal doen.

S10 heeft een accent in het Engels

S10 is op 10 mei te vinden op het podium van het Italiaanse Eurovisie Songfestival namens Nederland. Dan is het tijd voor de eerste halve finale. De blonde zangeres laat nu alvast weten niet helemaal zeker van haar zaak te zijn, vooral over haar stem. Hopelijk zit het met haar zangstem wel goed op 10 mei. Met het humeur en de humor van Stien, zoals S10 ook nog af en toe genoemd wordt door bekenden, lijkt het allemaal dik in orde. Zelf moet ze dan ook lachen om haar accent. Ze lijkt bovendien erg veel zin in de komende twee weken te hebben. Ze weet ook waar ze het voor doet en wat er op het spel staat. Zal het haar allemaal gaan lukken of wordt het de zangeres toch te veel? Wij hebben goede hoop. Eerst maar is even uitvliegen en de eerste Engelse vlog in Turijn online zetten.

Zangeres zingt wel Nederlands

Het doel van haar uitvlucht en internationalisering is natuurlijk om op 10 mei en hopelijk vervolgens in de finale op 14 mei, met haar zelfgeschreven en uiterst populaire nummer De Diepte, de finale te halen en te winnen. Om alvast aan al de commotie, het Italiaanse klimaat en ook nog het Engels te wennen is ze nu al die kant op gevlogen. Ook heeft S10 nog wat oefentijd nodig en verschillende repetities zijn nog voor 10 mei gepland, ondanks dat ze het nummer vast nu al niet meer kan aanhoren, omdat ze het zo vaak gezongen heeft. De eerste van haar Nederlandstalige repetities is zaterdag al, hier doet ze vast Engels verslag van. De agenda is dan weer Italiaans.

Een Italiaanse agenda?

Hoe ziet de hele agenda er eigenlijk uit? Nou, eigenlijk heel simpel. Op 9 mei, de dag voor de halve finale is de generale repetitie. Geen onbelangrijk punt want dan worden de eerste punten uitgedeeld. Daarna is het dus afwachten tot 10 mei en daarna is het volgende punt 14 mei: de finale. Eerst maar eens punten scoren in die halve finale.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!