Video: S10 stapt vlak voor Songfestival over op Engels

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 gaat het helemaal anders doen. Dit heeft alles te maken met haar aankomende reis richting het Songfestival in Turijn. Ze bereidt haar volgers alvast voor, maar het gaat sowieso even wennen worden…

We zijn eraan gewend dat S10 echt álles in het Nederlands doet. Schrijven, lezen en natuurlijk online posten. Zelfs haar Songfestival-inzending is Nederlandstalig, en dat terwijl het een internationaal festival is. Toch moet de Nederlandse zangeres dat binnenkort anders gaan doen. Vanaf het moment dat ze richting Turijn gaat voor het Eurovisie Songfestival, moet ze haar social media-zaken opeens in het Engels gaan regelen. Ze waarschuwt haar volgers alvast voor deze aanstaande koerswijziging…

S10 stapt over op Engels voor Songfestival

S10 is een moderne zangeres die naast zingen ook nog online veel doet. Zo maakt ze posts over haar leven, avonturen en nieuwste songteksten die ze allemaal deelt online met haar volgers. En hiernaast staat het merendeel van haar online aanwezigheid natuurlijk in het teken van het komende Eurovisie Songfestival. Het is bijna tijd om haar Nederlandse onderkomen te vervangen voor een van Italiaanse aard, en daar hoort internationalisering een beetje bij. Nieuw eten, nieuwe omgeving én een nieuwe taal. Het gaat in dit geval om de Engelse taal. De meeste deelnemers moeten met elkaar praten met behulp van een van de meest gesproken talen van de wereld. Maar Stien, zoals S10 echt heet, is wel heel radicaal. Ze internationaliseert haar social media ook. Zo bereikt ze meer, denkt ze…

S10 duldt geen tegenspraak

De zangeres heeft waarschijnlijk te horen gekregen dat dit voor haar winstkansen goed kan uitpakken, die ver-Engelsing. Als men haar ziet zitten op de internationale tv en benieuwd is naar of ze in het dagelijks leven ook zo leuk is, dan is het handig als ze haar kunnen verstaan. Zo ook online. Het publiek uit heel Europa heeft vast veel brandende vragen naar haar optreden. Allereerst: waar zingt ze nou eigenlijk over? Deze blondine. S10 gaat maar gelijk overstag en maakt, als ze eenmaal is uitgevlogen, gelijk de overstap naar het Engels. Hoe goed is ze eigenlijk in deze taal?

Kan S10 wel Engels?

De steeds populairder wordende zangeres kan goed Engels. Althans, dat is de verwachting. Vol zelfvertrouwen zegt ze wel dat ze deze taal meester is, maar is ze dat ook? De middelbare school is alweer een poosje geleden voor de 21-jarige en of ze altijd goed heeft opgelet in haar Engelse les? Dat gaan we meemaken zodra ze in Turijn geland is voor het Songfestival. Ze kan de wereld na haar overwinning namelijk moeilijk in het Nederlands te woord staan!

S10 verheugt zich op reis naar Italië

De aankomende international zit met gezonde spanning naar haar Italiaanse avontuur uit te kijken. Inmiddels vliegt de tijd en de vlucht van S10 lijkt ook steeds dichterbij te komen. Het is dan ook wel een droomvakantie van iedere jonge zangeres te noemen. Springen op het podium, allerlei glamour en camera’s, nieuwe en oude fans en je land vertegenwoordigen. En dat allemaal in een week. Tussendoor verwachten we dus allerlei updates en wat er achter de schermen gebeurt bij S10. Ook wij gaan ons Engels maar even bijspijkeren en voor wie dat ook nog wil, die heeft nog een drietal weken de tijd voor S10 op gaat treden. Nu al beginnen is dus wel een wijze beslissing.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!