Ondeugende zangeres Elize deelt foto terwijl ze nét uit douche stapt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Elize deelt een stel wel héél kiekjes via Instagram. De zangeres knalt zowaar bijna uit haar topje..

Zangeres Elize is goed op dreef! De brunette deelt een stel mooie kiekjes vanuit haar mooie vakantiebestemming, en sommige van deze kiekjes zijn dan ook uiterst . Zo knalt de brunette bijna uit haar topje, en deelt ze zelfs een foto vanuit de spiegel, zonder enig kledingstuk om zich. Elize geniet in ieder geval goed van haar vakantie!

Zangeres Elize geeft troeven weinig ruimte in strak topje

Zangeres Elize deelde onlangs een stel wél héél opvallende kiekjes via Instagram. De brunette bevond zich op Aruba en Curacao! Niet de minste vakantiebestemmingen om naartoe te gaan, en aan de outfits van de zangeres te zien, brachten deze bestemmingen warme temperaturen met zich mee. Op de eerste foto is te zien hoe Elize poserend in een stoel zit, met uitkijk over de zee. Haar topje is echter hetgeen wat de aandacht van d’r volgers trekt, want haar troeven lijken er nog nét niet uit te knallen. Vervolgens zien we vele gezellige foto’s aan het water, of op een terrasje. En dit allemaal in de zon, in tegenstelling tot ons kikkerlandje. Maar vervolgens volgen er wel een paar uiterst parels. Elize sprong namelijk de douche in. Alleen zelfs dit, besloot ze vast te leggen en te delen. We zien een foto vanuit de spiegel, waarin Elize nét uit de douche is gestapt. Nog volledig ontkleedt poseert de zangeres voor de spiegel, en weet alles nog maar nét goed te bedekken. We zien het ontkleedde lijf van Elize wel, vanaf de zijkant. Hierna volgt zelfs nog een ingezoomde foto van deze parels, en hiermee sluit Elize haar reportage ook gelijk af. Geen straf dus, voor de ruim 30 duizend volgers van Elize!

Lees ook: Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize spreidt benen voluit op voetbaltribune

Onlangs deelde zangeres Elize een opvallende foto via Instagram. De brunette zat zowaar op de voetbaltribune van Almere City, tot ze besloot om haar benen voluit te spreiden. Waarom is niet precies duidelijk, maar de pose leek Elize uiterst geschikt om aan te nemen. Dus ja, waarom dan ook niet hè? Deze fotoshoot was allemaal voor het magazine VROUW, waarin onze eigen Elize te zien was. Hierin schitterde de zangeres onder andere dus over voetbal. Want haar partner is dan ook niemand minder dan Hedwiges Maduro. Elize leek deze uitdagende pose dus in ieder geval niet in twijfel te trekken, en gewoon lekker de benen naar buiten te gooien. Wat zullen de supporters van Almere City hiervan vinden. In ieder geval wordt hun tribune goed gebruikt als podium, om model te staan voor Elize. Dat is al een pluspunt op zich, deze knappe brunette op de tribune..

Lees ook: Foto: Zangeres Elize ligt languit op strand in krappe outfit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.