Ondeugende zangeres Elize deelt foto terwijl ze nét uit douche stapt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Elize deelt een stel wel héél pikante kiekjes via Instagram. De zangeres knalt zowaar bijna uit haar topje..

Zangeres Elize is goed op dreef! De brunette deelt een stel mooie kiekjes vanuit haar mooie vakantiebestemming, en sommige van deze kiekjes zijn dan ook uiterst pikant. Zo knalt de brunette bijna uit haar topje, en deelt ze zelfs een foto vanuit de spiegel, zonder enig kledingstuk om zich. Elize geniet in ieder geval goed van haar vakantie!

Zangeres Elize geeft troeven weinig ruimte in strak topje

Zangeres Elize deelde onlangs een stel wél héél opvallende kiekjes via Instagram. De brunette bevond zich op Aruba en Curacao! Niet de minste vakantiebestemmingen om naartoe te gaan, en aan de outfits van de zangeres te zien, brachten deze bestemmingen warme temperaturen met zich mee. Op de eerste foto is te zien hoe Elize poserend in een stoel zit, met uitkijk over de zee. Haar topje is echter hetgeen wat de aandacht van d’r volgers trekt, want haar troeven lijken er nog nét niet uit te knallen. Vervolgens zien we vele gezellige foto’s aan het water, of op een terrasje. En dit allemaal in de zon, in tegenstelling tot ons kikkerlandje. Maar vervolgens volgen er wel een paar uiterst pikante parels. Elize sprong namelijk de douche in. Alleen zelfs dit, besloot ze vast te leggen en te delen. We zien een foto vanuit de spiegel, waarin Elize nét uit de douche is gestapt. Nog volledig ontkleedt poseert de zangeres voor de spiegel, en weet alles nog maar nét goed te bedekken. We zien het ontkleedde lijf van Elize wel, vanaf de zijkant. Hierna volgt zelfs nog een ingezoomde foto van deze pikante parels, en hiermee sluit Elize haar reportage ook gelijk af. Geen straf dus, voor de ruim 30 duizend volgers van Elize!

Lees ook: Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)

Zangeres Elize spreidt benen voluit op voetbaltribune

Onlangs deelde zangeres Elize een opvallende foto via Instagram. De brunette zat zowaar op de voetbaltribune van Almere City, tot ze besloot om haar benen voluit te spreiden. Waarom is niet precies duidelijk, maar de pose leek Elize uiterst geschikt om aan te nemen. Dus ja, waarom dan ook niet hè? Deze fotoshoot was allemaal voor het magazine VROUW, waarin onze eigen Elize te zien was. Hierin schitterde de zangeres onder andere dus over voetbal. Want haar partner is dan ook niemand minder dan Hedwiges Maduro. Elize leek deze uitdagende pose dus in ieder geval niet in twijfel te trekken, en gewoon lekker de benen naar buiten te gooien. Wat zullen de supporters van Almere City hiervan vinden. In ieder geval wordt hun tribune goed gebruikt als podium, om model te staan voor Elize. Dat is al een pluspunt op zich, deze knappe brunette op de tribune..

Lees ook: Foto: Zangeres Elize ligt languit op strand in krappe outfit

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!