Ondeugende zangeres Elize deelt foto terwijl ze nét uit douche stapt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Elize deelt een stel wel héél kiekjes via Instagram. De zangeres knalt zowaar bijna uit haar topje..

Zangeres Elize is goed op dreef! De brunette deelt een stel mooie kiekjes vanuit haar mooie vakantiebestemming, en sommige van deze kiekjes zijn dan ook uiterst . Zo knalt de brunette bijna uit haar topje, en deelt ze zelfs een foto vanuit de spiegel, zonder enig kledingstuk om zich. Elize geniet in ieder geval goed van haar vakantie!

Zangeres Elize geeft troeven weinig ruimte in strak topje

Zangeres Elize deelde onlangs een stel wél héél opvallende kiekjes via Instagram. De brunette bevond zich op Aruba en Curacao! Niet de minste vakantiebestemmingen om naartoe te gaan, en aan de outfits van de zangeres te zien, brachten deze bestemmingen warme temperaturen met zich mee. Op de eerste foto is te zien hoe Elize poserend in een stoel zit, met uitkijk over de zee. Haar topje is echter hetgeen wat de aandacht van d’r volgers trekt, want haar troeven lijken er nog nét niet uit te knallen. Vervolgens zien we vele gezellige foto’s aan het water, of op een terrasje. En dit allemaal in de zon, in tegenstelling tot ons kikkerlandje. Maar vervolgens volgen er wel een paar uiterst parels. Elize sprong namelijk de douche in. Alleen zelfs dit, besloot ze vast te leggen en te delen. We zien een foto vanuit de spiegel, waarin Elize nét uit de douche is gestapt. Nog volledig ontkleedt poseert de zangeres voor de spiegel, en weet alles nog maar nét goed te bedekken. We zien het ontkleedde lijf van Elize wel, vanaf de zijkant. Hierna volgt zelfs nog een ingezoomde foto van deze parels, en hiermee sluit Elize haar reportage ook gelijk af. Geen straf dus, voor de ruim 30 duizend volgers van Elize!

Lees ook: Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize spreidt benen voluit op voetbaltribune

Onlangs deelde zangeres Elize een opvallende foto via Instagram. De brunette zat zowaar op de voetbaltribune van Almere City, tot ze besloot om haar benen voluit te spreiden. Waarom is niet precies duidelijk, maar de pose leek Elize uiterst geschikt om aan te nemen. Dus ja, waarom dan ook niet hè? Deze fotoshoot was allemaal voor het magazine VROUW, waarin onze eigen Elize te zien was. Hierin schitterde de zangeres onder andere dus over voetbal. Want haar partner is dan ook niemand minder dan Hedwiges Maduro. Elize leek deze uitdagende pose dus in ieder geval niet in twijfel te trekken, en gewoon lekker de benen naar buiten te gooien. Wat zullen de supporters van Almere City hiervan vinden. In ieder geval wordt hun tribune goed gebruikt als podium, om model te staan voor Elize. Dat is al een pluspunt op zich, deze knappe brunette op de tribune..

Lees ook: Foto: Zangeres Elize ligt languit op strand in krappe outfit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?