Foto: Zó zag Marijn Kuipers er vroeger uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Marijn Kuipers is razend populair vanwege haar posts op Instagram, maar wist je dat ze op jonge leeftijd al met social media bezig was? De blondine is wel ontzettend veranderd sinds toen!

Marijn Kuipers vóór ze bekend werd

De 22-jarige Marijn Kuipers deelt graag veel foto’s en video’s aan haar enorme social media-publiek. De blondine heeft inmiddels meer dan 900.000 volgers op haar Instagram. Wist je dat ze op dat kanaal al héél lang actief is? Eind 2015 deelde ze al foto’s van zichzelf samen met een vriendin. Het geeft een grappig beeld van hoe ver de Heerenveense gekomen is! Ook kunnen we zeker concluderen dat er een hoop veranderd is sinds deze ver vervlogen tijden. Marijn heeft een mooie glow-up meegemaakt, dat is zeker!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers maakt metamorfose door

Terwijl de meeste BN’ers hun social media-gedrag uit hun jeugdjaren vaak vakkundig uitwissen zodra ze de spotlights instappen, laat Marijn Kuipers haar eerste stapjes op Twitter en Instagram gewoon staan. Zo ook onderstaand kiekje van haar Kerstgala in 2016. Stiekem is ze qua gezicht helemaal niet zo veel veranderd als je deze foto vergelijkt met haar beelden van nu!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers zat als kind al op Twitter

Vroeger maakte Marijn Kuipers erg vaak gebruik van twitter, zo heeft ze meer dan 2500 tweets geplaatst in 2013 en 2014. We kunnen wel zien dat Marijn niet heel veel bezig was met school, en toen al de neiging had om álles op sociale media te delen. Meestal plaatste ze zo’n 5 tot 6 tweets per dag! Zo liet ze aan iedereen graag weten dat ze net klaar was met haar turnles, of dat ze net wakker was. Dan plaatst ze een tweet met: “wakker” of “stad met vriendinnen”. Haar leven is sinds toen gelukkig wél wat interessanter geworden!

Zelf ook even een kijkje nemen op het oude twitter-account van Marijn Kuipers? Klik dan op de link hier: https://twitter.com/MarijnKuipers 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!