Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Marijn Kuipers heeft kadetjes laten aanbranden

De knappe blondine deelt een video met haar volgers waarin goed te zien is dat ze haar kadetjes een beetje heeft laten aanbranden. Marijn dobbert lekker op het water en soms net eronder, maar vergeet een belangrijk ding. Elke keer dat de prachtige presentatrice omhoog komt, steken haar trofeeën boven de waterlijn uit. En dat is niet zo handig als je die niet probeert te verbranden. De zon is soms erg hard en genadeloos. Marijn ontkomt er dus niet aan. Terwijl ze de video terug kijkt ziet ze opeens wat de reden is dat ze nu zo moeilijk kan zitten. Gelukkig kan ze er wel zelf om lachen. Dat scheelt dan weer.

Lees ook: Foto: Zó zag Marijn Kuipers er vroeger uit

Marijn Kuipers geniet van vakantie

De prachtige presentatrice is heerlijk aan het genieten van haar zonnige vakantie. Dat heeft ze ook wel een beetje verdiend. Soms lijkt het er alleen op alsof Marijn meer vrij heeft dan aan het werk is, al valt dat wel mee. Ze geniet in ieder geval enorm van haar vakantie. En heef de knappe presentatrice eens ongelijk. Op vakantie kan ze dragen en doen wat ze wil. Als Marijn de hele dag in bikini op het strand wil rondhangen, dan is er niemand die haar tegenhoudt. Dat is toch een heerlijk leventje. Tijdens haar vakantie deelt Marijn ook de meest exotische foto’s en video’s van zichzelf. Want de knappe blondine is misschien wel op vakantie, maar ze zorgt er wel voor dat ze niet de enige is die aan het genieten is. Haar volgers mogen gewoon meegenieten van haar heerlijke tripje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn deelt verleidelijke selfie met volgers

Als je Marijn online volgt dan weet je dat de RUMAG-presentatrice in één ding in ieder geval erg goed is. Dat is namelijk het maken van ongelooflijk knappe foto’s van zichzelf. Marijn heeft een ontzettend aantrekkelijk snoetje. Dat valt het meeste op als ze weer eens een leuke foto van haar gezicht deelt. Daar moet Marijn ook een beetje verleidelijk op kijken, anders werkt het natuurlijk niet. Marijn heeft daarom de afgelopen jaren enorm lopen oefenen op haar verleidelijke blikken. Op die manier zorgt ze ervoor dat haar volgers bij al haar foto’s geboeid blijven. Haar volgers aantallen groeien dan ook rustig door.

Is het tijd voor meer Marijn Kuipers?

Haar fans zijn het er wel over eens: je kan niet genoeg zien van deze aantrekkelijke dame. Zou het dan niet eens tijd worden dat Marijn wat grotere shows gaat presenteren? Als je het aan haar volgers, en ook wel een beetje aan ons, zou vragen, dan wel. Het valt dus te hopen dat ze in medialand wat meer gaan letten op deze knappe blondine. Want ze heeft de potentie om echt een ongelooflijk groot talent te worden binnen de televisiewereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!