Ondeugende Maan de Steenwinkel lift haar shirtje omhoog op druk terras (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maan de Steenwinkel laat zichzelf goed zien want ze doet haar shirt helemaal omhoog! En dat terwijl ze op een druk terras zit…

Zangeres Maan de Steenwinkel weet keer op keer weer iedereen te verassen! Ook recent heeft de brunette een leuke foto met iedereen gedeeld. Niet alleen haar fans kunnen hiervan genieten maar ook iedereen die Maan heeft zien zitten op het terras!

Maan de Steenwinkel doet haar shirt omhoog

Onze bekende zangeres Maan de Steenwinkel heeft een foto gedeeld die goed laat zien wat ze draagt. Ze heeft namelijk een foto gedeeld waarop ze op een vol terras zit en opeens haar shirt omhoog trekt! Maar het blijkt jammer genoeg dat Maan er een tweede shirt onder heeft zitten. Het shirt heeft een foto van Paris Hilton erop staan met de tekst: ‘Stop being jealous’. Maan zet dan ook deze tekst bij haar recente bericht: ”If Paris says so”. Maan is blijkbaar dus een fan van Paris Hilton, want ze heeft er zelfs een shirtje van! Ook al draagt Maan onder haar trui, die ze dus omhoogtrekt, een shirt, zien we wel alsnog dat Maan niet denkt aan andere mensen en gewoon doet wat ze zelf wil.

Bekijk de foto van Maan zelf hieronder!

Maan de Steenwinkel trekt shirt omhoog in het openbaar

Wil je meer zien van Maan de Steenwinkel?

Als je nu geen genoeg kan krijgen van zangeres Maan de Steenwinkel moet je vooral eventjes een kijkje nemen op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette vooral veel foto’s en video’s van haar dagelijkse leven en wat ze allemaal meemaakt als zangeres. Ook geeft ze je de laatste updates en previews voor haar nieuwe nummers en nog veel meer! Het is het zeker dus waard om eventjes een kijkje te nemen op haar Instagramkanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.