Om deze 3 redenen is Emma Heesters het lekkerste cadeautje deze kerst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met kerst zal je waarschijnlijk vele cadeautjes onder de boom treffen. Toch is Emma Heesters op de volgende foto’s het lekkerste cadeautje. 

Emma Heesters is stiekem het leukste cadeautje deze kerst. Dat wist je waarschijnlijk al lang, maar misschien komt het een klein beetje als een verassing. Emma is namelijk het perfecte kerstcadeautje. Ze heeft ook veel om van te houden. Niet alleen is Emma zorgzaam en lief, een goede combinatie voor de feestdagen, maar ze is ook ontzettend leuk om uit te pakken. En dat is natuurlijk wel een vereiste van een goed cadeau. Je moet namelijk blijer worden als je het uitpakt. Maar ook in haar verpakking weet Emma te stralen. Dat zie je wel op de volgende foto’s.

Lees ook: Emma Heesters laat op deze foto haar nieuwe ‘partner’ in slaapkamer zien
Emma kleurt goed bij kerst op foto met rode jurk

Dat Emma heel spannend gekleed door het leven kon gaan, dat is inmiddels niet meer zo’n geheim. Toch zit er af en toe een outfit bij waar je mond van open valt van verbazing. Zoals bijvoorbeeld haar rode jurk. Het verleidelijke pakje kleurt heel goed bij de kerstperiode, met haar glitters, rode fratsen en felle tinten. al is de jurk natuurlijk iets te spannend voor het gemiddelde kerstdiner. Maar daarom is Emma nu juist zo’n leuk cadeautje. Ze is niet alledaags en al helemaal niet te braaf. Want al ziet Emma er nog zo zoet uit, van binnen is ze het meest spannende kerstcadeautje.
Emma brengt haar eigen kerstmuziek mee

Mocht je nou Emma als cadeautje onder de kerstboom aantreffen, dan ben je in ieder geval verzekerd van goede muziek op kerstochtend. Ze heeft namelijk haar eigen kerstsingle vorig jaar uitgebracht. Als de sneeuw valt bleek een mega kersthit te zijn. Emma is zo geïnspireerd door de kersttijd dat ze er wel een nummer over moest schrijven. En iemand die zo erg blij is tijdens kerst, die wil je over de vloer hebben. Dat maakt het verplichte familiediner tenminste nog een beetje dragelijk.
Naast de vrouw op deze foto wil je op kerstochtend wel wakker worden

Beeld je in: je hebt net een gezellige kerstavond achter de rug. Je hebt lekker gegeten, goed gedronken. Al je vrienden zijn aan het einde van de avond naar huis. Je gaat slapen en de volgende ochtend wordt je wakker naast de lieve glimlach van Emma Heesters. Als dat geen perfecte kerst is, dan houdt het op. Emma is simpelweg het leukste cadeautje deze kerst, deels dus vanwege haar prachtige lieve gezicht. Van haar blik moet iedere man een klein beetje smelten en haar prachtige lach maakt je in een keer smoorverliefd. Het is dat er maar één Emma Heesters is, anders zou je het liefst iedereen de lieftallige zangeres cadeau doen onder de kerstboom.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!