OG3NE laat zich volledig gaan als Disneyprinsessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We zitten nog middenin onze OG3NE-zussenstrijd. Lisa, Amy en Shelley gooien nog wat extra olie op het vuur met hun nieuwste quarantaine-cover. Deze dames waanden zich als kids al in Disney-prinsessenjurk. Vandaar dat hun gezichtsuitdrukkingen tijdens deze medley sprookjesachtige dimensies aannamen. OG3NE liet zich volledig gaan, en dat wil je zien!

Hun corona-orkest werd voor de gelegenheid uitgebreid deze week. De verschillende vakjes moesten een stukje opschuiven voor een extra saxofoon, trompet en trombone. OG3NE zelf kreeg gelukkig nog wel het grootste aandeel van de screentime. Dat verdienen Lisa, Amy en Shelley ook. Hun ‘Home Isolation Versions’ worden elke week beter.

Lees ook: OG3NE-zussenstrijd: Lisa vs. Amy vs. Shelley

OG3NE Disney medley

Zie je die gezichten hierboven? Heb je ooit een meisje zó in vervoering gebracht? Nee? Dan doe je iets foutEr zijn weinig dingen die zo’n uitdrukking op de gezichten van de OG3NE-zusjes kunnen toveren. Dit is genot in het kwadraat. Disneyliedjes hebben duidelijk een speciale plek in het hart van Lisa, Amy en Shelley. Deze week gingen ze voor een medley van Pinokkio’s ‘When you wish upon a star’, Lion King’s ‘Can you feel the love tonight?’ en Frozen’s ‘Let it Go’. Ze lieten zich inderdaad volledig gaan!

Lisa, Amy of Shelley?

Kon je hiervoor nog niet kiezen tussen de drie zusjes? Laat bovenstaande video dan de doorslag geven. Of weet je nu al helemaal niet meer welke van deze drie Disneyprinsessen je moet kiezen? Mocht je ze ooit een serenade willen brengen: nu weet je in ieder geval bij welk genre ze volledig weg lijken te dromen.

[poll id=”22″]

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...

Gerelateerde berichten