OG3NE doet nog een keer ‘Songfestival’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

OG3NE en het Eurovisie Songfestival zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hun carrière startte ooit met het Junior Songfestival, hun grote nationale faam kwam deels door het ‘grote’ Songfestival. Je mag dus best stellen dat Amy, Lisa en Shelley Eurovisie-fans zijn. In hun nieuwste Home Isolation Version ‘doen’ ze daarom nóg een keer het Songfestival.

Het begint bijna gewoon te worden. Bijna. De ‘Home Isolation Versions’ van OG3NE vliegen ons inmiddels wekelijks om de oren, maar gelukkig is het nog steeds een genot om Lisa, Amy en Shelley op deze manier bezig te zien. In deze Songfestivalweek die dankzij het coronavirus geen Songfestivalweek is wagen de drie zusjes zich aan een medley van een aantal grote Eurovisie-hits uit het verleden. Inclusief hun eigen ‘Lights and Shadows’.

Lees ook: OG3NE-zusjes zijn echte hartenbrekers

OG3NE op het Songfestival

OG3NE deed mee aan het Songfestival toen Nederland qua acts weer een beetje op de goede weg was. Elfde werden ze in de 2017-editie met het nummer ‘Lights and Shadows’. Vooral bij de Eurovisie-jury gooiden Lisa, Amy en Shelley Vol toen hoge ogen. Mensen die op dit moment ’thuisjury’ spelen tijdens het kijken van hun Home Isolation medleys, zeggen hetzelfde: dit is samenzang van de hoogste kwaliteit. Ook hun nieuwste korte concertje, waarin o.a. ABBA en Loreen langskomen, is het luisteren waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.