OG3NE doet nog een keer ‘Songfestival’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

OG3NE en het Eurovisie Songfestival zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hun carrière startte ooit met het Junior Songfestival, hun grote nationale faam kwam deels door het ‘grote’ Songfestival. Je mag dus best stellen dat Amy, Lisa en Shelley Eurovisie-fans zijn. In hun nieuwste Home Isolation Version ‘doen’ ze daarom nóg een keer het Songfestival.

Het begint bijna gewoon te worden. Bijna. De ‘Home Isolation Versions’ van OG3NE vliegen ons inmiddels wekelijks om de oren, maar gelukkig is het nog steeds een genot om Lisa, Amy en Shelley op deze manier bezig te zien. In deze Songfestivalweek die dankzij het coronavirus geen Songfestivalweek is wagen de drie zusjes zich aan een medley van een aantal grote Eurovisie-hits uit het verleden. Inclusief hun eigen ‘Lights and Shadows’.

Lees ook: OG3NE-zusjes zijn echte hartenbrekers

OG3NE op het Songfestival

OG3NE deed mee aan het Songfestival toen Nederland qua acts weer een beetje op de goede weg was. Elfde werden ze in de 2017-editie met het nummer ‘Lights and Shadows’. Vooral bij de Eurovisie-jury gooiden Lisa, Amy en Shelley Vol toen hoge ogen. Mensen die op dit moment ’thuisjury’ spelen tijdens het kijken van hun Home Isolation medleys, zeggen hetzelfde: dit is samenzang van de hoogste kwaliteit. Ook hun nieuwste korte concertje, waarin o.a. ABBA en Loreen langskomen, is het luisteren waard!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!

Gerelateerde berichten