OG3NE doet nog een keer ‘Songfestival’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

OG3NE en het Eurovisie Songfestival zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hun carrière startte ooit met het Junior Songfestival, hun grote nationale faam kwam deels door het ‘grote’ Songfestival. Je mag dus best stellen dat Amy, Lisa en Shelley Eurovisie-fans zijn. In hun nieuwste Home Isolation Version ‘doen’ ze daarom nóg een keer het Songfestival.

Het begint bijna gewoon te worden. Bijna. De ‘Home Isolation Versions’ van OG3NE vliegen ons inmiddels wekelijks om de oren, maar gelukkig is het nog steeds een genot om Lisa, Amy en Shelley op deze manier bezig te zien. In deze Songfestivalweek die dankzij het coronavirus geen Songfestivalweek is wagen de drie zusjes zich aan een medley van een aantal grote Eurovisie-hits uit het verleden. Inclusief hun eigen ‘Lights and Shadows’.

Lees ook: OG3NE-zusjes zijn echte hartenbrekers

OG3NE op het Songfestival

OG3NE deed mee aan het Songfestival toen Nederland qua acts weer een beetje op de goede weg was. Elfde werden ze in de 2017-editie met het nummer ‘Lights and Shadows’. Vooral bij de Eurovisie-jury gooiden Lisa, Amy en Shelley Vol toen hoge ogen. Mensen die op dit moment ’thuisjury’ spelen tijdens het kijken van hun Home Isolation medleys, zeggen hetzelfde: dit is samenzang van de hoogste kwaliteit. Ook hun nieuwste korte concertje, waarin o.a. ABBA en Loreen langskomen, is het luisteren waard!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten