OG3NE-zusjes zijn echte hartenbrekers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Lisa, Amy en Shelley lieten vorige week zien dat ze hun Home Isolation Versions ook in grotere setting konden spelen. Voor hun nieuwste medley gaat OG3NE echter weer voor ’n uitgeklede versie. Het breken van een hart gaat makkelijker onder akoestische begeleiding. Veel intiemer. Gelukkig doen ze binnenkort ook een poging om dat gebroken hart weer te lijmen…

Wie is hier uien aan het snijden? De meiden van OG3NE hebben deze week een emotionele heartbreak-editie van hun Home Isolation Versions gemaakt. Drie songs over hartenzeer, gezongen door drie beeldschone hartenbrekers. Je kunt je tranen snel weer drogen, want binnenkort maken Lisa, Amy en Shelley het goed: ze komen met een corona-concert op speciale locatie!

Lees ook: ‘Shelley Vol is leukste OG3NE-zusje’

‘Uitgeklede’ Lisa, Amy en Shelley spelen met je hart

Unbreak My Heart, Emotions en Just Give Me A Reason – drie breakupsongs van formaat. Die blazerssectie en bombastische band van vorige week kon uit het raam voor deze intieme, uitgeklede medley van covers. Probeer die tranen maar tegen te houden terwijl je Lisa, Amy en Shelley ziet en hoort zingen. Zeker als je bedenkt dat ze alle drie bezet zijn. Het leven is niet eerlijk. Toch willen de zusjes binnenkort iets terug gaan doen. Met een net zo intiem coronaconcert gaat OG3NE je gebroken hart weer proberen te lijmen.

Coronaproof podium voor OG3NE

Omdat hun Home Isolation Versions zo’n enorme hit zijn hebben de meiden van OG3NE besloten een volwaardig concert neer te zetten. Op 17 mei gaat het gebeuren. Er is speciaal voor de veiligheid een volledig coronaproof podium gebouwd. Amy behoort tot de risicogroep, dus willen de zusjes voorzichtig zijn. Het publiek mag dus vanuit huis genieten van dit concert, dat ongeveer een uur zal duren. Alle populaire Home Isolation Versions komen langs, dus ook die van Queen, die een paar weken geleden viral ging. Kaartjes zijn online te koop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!

Gerelateerde berichten