OG3NE ‘doet’ Ed Sheeran in nieuwste video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze keer geen medley, maar ‘slechts’ één liedje in de Home Isolation Version-reeks van OG3NE. Dat betekent uiteraard niet dat Lisa, Amy en Shelley er met de pet naar gooien. De zusjes weten je met dit zoetsappige liedje van Ed Sheeran namelijk binnen drie minuten volledig in te pakken…

‘Take me into your loving arms’, zingen Lisa, Amy en Shelley van OG3NE. Graag hoor! Voor wéér een nieuwe editie van hun Home Isolation Version-reeks hebben de zusjes een song van zanger Ed Sheeran uitgekozen. ‘Thinking Out Loud’ is net als veel van z’n repertoire een zoet liefdesliedje. Laat dat maar aan de meiden van OG3NE over!

Hardop denken: Lisa, Amy en Shelley ‘winnen’ coronacrisis

Nu OG3NE aan ‘Thinking out loud’ doet, willen wij ook best even hardop denken: de zusjes zijn een voorbeeld voor andere artiesten. Inmiddels is de rest van zingend Nederland ook wakker geworden. De Home Isolation Concerts schieten uit de grond. Toch loopt de kaartverkoop bij geen enkele Nederlandse zanger zo lekker als bij corona-pioniers Lisa, Amy en Shelley. OG3NE begon als één van de eersten met het aanbieden van thuisconcerten via een online stream. Andere artiesten apen hen nu na, maar niemand komt qua prijs/kwaliteit-verhouding in de buurt van de drie zusjes.

OG3NE verdient compliment

Dat verdient méér dan een compliment. Daarom: zin in muzikaal vermaak? Denk dan hardop met je portemonnee, en steun de dames van OG3NE met een online ticket. Kost geen klap, en levert je sowieso een leuke avond op!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial) op

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten