Offline gehaalde beelden DWDD-docu bevestigen verziekte sfeer bij praatprogramma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Spotify

Dat er een verziekte sfeer hing bij DWDD is ondertussen wel duidelijk, déze beelden die offline zijn gehaald bevestigen dat nog maar eens…

De wereld draait door is inmiddels al een hele tijd enorm slecht in het nieuws. Dit komt door de overmatige klachten van grensoverschrijdend gedrag en de angstcultuur die heersten binnen het programma.

Tina Nijkamp kijkt oude beelden DWDD terug

Tina Nijkamp, onder andere bekend van haar podcast Tina’s TV Update, heeft een oude documentaire over DWDD uit 2015 toegestuurd gekregen. Deze documentaire is alweer snel offline gehaald vanwege de grote ophef rondom het programma. Tina heeft deze beelden dus alsnog in haar bezit en heeft deze rustig kunnen bekijken. Natuurlijk ook met de kennis van nu. In 2015 was er namelijk publiekelijk nog niks bekend over de angstcultuur en het grensoverschrijdende gedrag binnen het programma. Nu heeft ze er dus met een andere blik naar kunnen kijken, waardoor haar een aantal dingen opvallen die de verziekte sfeer binnen het programma bevestigen.

Beelden documentaire DWDD bevestigen verziekte sfeer

De dingen die Tina opvielen tijdens het bekijken van deze oude documentaire zijn een zeer ongeduldige en klagende Matthijs van Nieuwkerk en strenge leidinggevenden. Ook ziet ze dat het toentertijd al genormaliseerd werd dat er erg ruw met elkaar om wordt gegaan. Toenmalig hoofdredacteur Dieuwke Wynia sprak tijdens de documentaire over de ‘harde’ manier waarop men elkaar soms aanspreekt op de werkvloer, en vertelde daarover ‘dat het er bij hoort’. Verder ziet Tina ook duidelijk terugkomen in de documentaire dat de redactie onder spanning staat. Zo wordt er ook tegen de redactie gezegd: “Je bent zo goed als je laatste uitzending.” En ook: “Als je het verprutst houdt het op.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!