NOS Journaal-trio Iris de Graaf, Saïda Maggé en Afke Boven kruipen dicht tegen elkaar in de studio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het journaal wordt dankzij deze dames toch altijd een stukje interessanter om te kijken. Nu ze zo tegen elkaar aankruipen, heb je helemaal een mooi beeld. 

Bij de NOS weten ze wel hoe ze hun nieuwslezers uit moeten kiezen. Want alle dames die achter de desk staan bij het journaal zien er natuurlijk erg goed uit. De mooie vrouwen die Nederland van hun nieuws voorzien zijn Iris de Graaf, Saïda Maggé en Afke Boven. en dit trio aan vrouwen stond laatst vrolijk met elkaar op de foto. Dat zag er toch een partij goed uit. Met zijn drieën wisten ze heel Nederland in één keer te betoveren. Ze hadden hun kleding ook goed op elkaar afgestemd, want ze droegen alle drie wat anders moois, in een ander kleurtje. Zo ziet de foto van de dames er wel heel erg fleurig uit.

Lees ook: Foto: Rusland-correspondent Iris de Graaf deelt inkijkje

Iris de Graaf weet volledig de aandacht op te eisen met haar mooie kiekjes

De vrouw die op bovenstaande foto in het midden van de belangstelling staat is Iris de Graaf. Deze nieuwslezeres weet al tijden alle mannen van Nederland in haar greep te houden. Wie online kijkt, ziet op Iris haar Instagram de meest uitzonderlijke kiekjes. De blondine weet haar fans te verbazen met foto’s waar je mond van open valt. Je moet uitkijken dat je niet in een trance raakt bij de intrigerende blik van deze mooie blondine. Met haar kiekjes laat Iris het beste van zichzelf zien. En natuurlijk zijn haar fans daar ontzettend blij mee. Zie haar foto’s hier!

Saïda Maggé betovert met haar strakke pakjes

De brunette van het stel is ook een vrouw om rekening mee te houden. Saïda Maggé weet hoe ze zowel zakelijk als spontaan over moet komen met haar pakjes. Dat laat ze keer op keer dan ook zien bij het journaal. Daar geniet je van haar beeldschone uiterlijk, zonder dat het te veel afleidt van het nieuws dat ze probeert te vertellen. Dat is altijd goed in balans. Saïda Maggé is het minst actief online, maar plaatst van tijd tot tijd toch wel leuke foto’s. En daar kan je alleen maar van genieten. Die mooie foto’s van de nieuwslezeres kan je hier vinden!

Lees ook: Foto: Nieuwslezer Malou Petter steelt het strakke pakje van Annechien Steenhuizen

Afke Boven heeft flink wat ervaring met mooie foto’s

De andere blondine van het stel, Afke Boven, loopt al het langste mee met de NOS en heeft de meeste ervaring. Ze heeft niet alleen de meeste ervaring in het presenteren van het nieuws, maar ook van zichzelf. Haar foto’s zien er altijd geweldig uit. Ze trekt vaak hele stijlvolle pakjes aan die ervoor zorgen dat ze zowel professioneel als betoverend blijft. Afke weet wel hoe ze zichzelf op een foto moet presenteren om ervoor te zorgen dat mensen geïnteresseerd blijven. Ze vindt het leuk om haar leven met haar volgers te kunnen delen. Al haar leuke kiekjes kan je daarom natuurlijk online terugvinden. Bekijk hier haar Instagram!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.