Foto: Nieuwslezer Malou Petter steelt het strakke pakje van Annechien Steenhuizen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Malou Petter heeft vaker plezier met haar bekende vriendinnen. Nu lijkt het erop alsof ze de kledingkeuze steelt van vriendin Annechien Steenhuizen

De mooie nieuwslezeres Malou Petter staat over het algemeen bekend om haar bijzondere kledingkeuzes. Ze weet zich altijd erg opmerkelijk te kleden op televisie met pakjes die haar perfect staan. Mensen vragen zich al langer af wat het geheim is van deze dame en haar geweldige kleding. Maar wat blijkt nu? De kleding van Malou wordt gewoon afgekeken bij collega’s. Dat zag je niet aankomen! Maar Malou geeft dat in appjes ook gewoon eerlijk toe. Een van haar grootste inspiratiebronnen voor mooie kleding is Annechien Steenhuizen.

Malou Petter kijkt naar collega voor kleding advies

De leuke nieuwslezeres hoeft gelukkig niet altijd zelf te bepalen wat ze aantrekt. Daarvoor kan ze soms ook een beetje spieken bij haar collega’s. Ze kijkt bijvoorbeeld veel af bij haar vriendin Annechien Steenhuizen. Die appte Malou namelijk dat ze nieuwe kleding had voor op werk. En dat moest natuurlijk even worden getoond. Maar toen kwam Malou tot een bijzondere ontdekking.

Lees ook: Nieuwslezeres Malou Petter laat zich op zeer uitdagende manier zien met vakantiefoto

Malou Petter had al besloten het pakje aan te doen

Toen haar vriendin Annechien Steenhuizen appte dat ze een nieuw pakje had en er een foto bij stuurde om duidelijk te maken om wat voor pakje dat ging, kwam Malou Petter tot een bijzondere conclusie. Ze had dat pakje zelf namelijk ook al op het vizier. Malou wilde dezelfde outfit die avond aantrekken voor op beeld. En dat had natuurlijk tot een klein beetje ongemakkelijkheid kunnen zorgen. Maar gelukkig wisten de vriendinnen elkaar op tijd te appen en te behoeden van een modeflater. Wel moest Malou nog even delen hoe ze eruit zag in het pakje. Dat wilde haar fans ook graag weten.

Malou Petter ziet er bijzonder uit in mooi pakje

De nieuwslezeres zag er in haar nieuwe pakje, hetzelfde pakje dat Annchien Steenhuizen ook al aan had gehad, best wel goed uit. Het is dan toch jammer dat Annechien al eerder had besloten dit pakje aan te trekken. Anders had je de hele avond kunnen genieten van Malou Petter in deze mooie outfit. Gelukkig wilde Malou het pakje wel delen online met haar fans. Zo heb je toch nog wat leuks om naar te kijken. En het staat haar natuurlijk erg goed.

Lees ook: Knappe NOS-presentatrice Malou Petter speelt meest opvallende rol tijdens verkiezingen

Malou Petter stelt haar fans niet teleur

De mooie nieuwslezeres stelt haar fans zeker niet teleur met dit leuke pakje. Ze ziet er echt wel heel erg goed uit in de zwarte stof. Het zou zonde zijn. om dit pakje niet te delen met haar volgers en dus besloot Malou om dan maar in haar Instagram story de appjes met Annechien te delen, waar dus deze foto in staat. Daar zijn haar fans haar ontzettend dankbaar voor. Die genieten enorm van het leuke kiekje. Die geven Malou, net als zij zelf trouwens, een flinke duim omhoog voor deze outfit.

Meer zien van Malou Petter kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van deze leuke dame? Dan moet je even naar het Instagram account van Malou Petter gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer leuke foto’s van de brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.