Foto: Rusland-correspondent Iris de Graaf deelt inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Al geruimere tijd gaat het er heftig aan toe in Rusland. Iris de Graaf brengt met haar kiekjes licht in het donker! 

Iris de Graaf is in 2020 verhuisd naar Rusland. Als Rusland-correspondent beleeft Iris nu zware tijden. Ondanks deze zware tijden blijft de knappe presentatrice positief. Met een inkijkje krijgen we een beter beeld van de situatie en de knappe presentatrice.

Iris de Graaf laat ons mee kijken in haar leven

Beeldschone Iris de Graaf is elke dag enorm druk bezig. Ze is bijna alleen maar in de studio te vinden laat ze weten. Door alle gebeurtenissen is het nog lastig om vrije tijd te maken. Toch lukt het Iris om dit voor elkaar te krijgen. De prachtige presentatrice maakt ook tijd vrij om met haar vriendinnen af te spreken. Aan haar prachtige glimlach af te lezen geniet ze ervan om weer even aan wat anders te denken. Wanneer ze dan toch weer aan het werk moet mag ze er ook zeker wezen! Wat is Iris de Graaf toch een prachtige dame. Haar elegantie spat er vanaf.
Iris de Graaf zit bij Russische Starbucks

Sinds de oorlog met Oekraïne zijn er veel veranderingen ontstaan in Rusland. Eentje daarvan is dat vele westerse bedrijven massaal zijn vertrokken uit Rusland. Starbucks is hier één van. De Russen hebben hier een oplossing voor bedacht. Ze hebben het gebouw en personeel overgenomen van Starbucks. De naam hebben ze ook iets aangepast en voor de rest is bijna alles nog hetzelfde. Zoals op de foto valt te zien staat er nu geen Starbucks meer op de beker. De westerse bedrijven kunnen massaal vertrekken uit Rusland, maar de bedrijven blijven zo goed als zeker bestaan. De knappe presentatrice zit nu dan ook heerlijk van haar koffie te genieten in één van deze overgenomen Starbucks tentjes.

Iris de Graaf zwemt met haaien op vakantie

Dat de knappe presentatrice geen angst kent wisten we al. Ook op vakantie heeft ze hier geen last van. Ze is samen met vrienden en familie op vakantie gegaan naar Guadeloupe. Even heerlijk van de oorlog weg. Ze geniet dan ook volop van haar vakantie. Sinds de oorlog kan beeldschone Iris de Graaf alles aan. Op vakantie gaat ze dan ook heerlijk zwemmen met haaien. Het maakt haar allemaal niet uit. Wat een stoere vrouw is het ook!

Iris de Graaf deelt heerlijk kiekje in badpak

De beeldschone Iris de Graaf deelt heerlijke kiekjes van haar vakantie. Waar de presentatrice van het NOS zich altijd verbergt in elegante kleding deelt ze nu heerlijke kiekjes aan het strand. Het is een schande dat ze een zoals deze elke dag moet verbergen. Gelukkig weet Iris zelf ook dat het een gemis is en deelt ze nu deze prachtplaatjes met al haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?Â