Noa Vahle deelt innige foto met haar mooiste en bekendste vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Noa Vahle heeft een nieuw interview af mogen nemen met een van haar mooiste vriendinnen, namelijk schaatsster Suzanne Schulting

Noa Vahle is goed bevriend met Suzanne Schulting

Je zou het misschien niet meteen verwachten, maar Suzanne Schulting en Noa Vahle zijn erg goed met elkaar bevriend. De twee dames kennen elkaar al langer en vullen elkaar qua werkveld mooi aan. Waar de ene elke dag op de been is om de snelste tijd bij elkaar te schaatsen op het hoogste niveau, interviewt de ander dagelijks sporters die alles op alles zetten voor het beste resultaat. Sport is wel echt de verbindende factor tussen de twee vrouwen. In het verleden gingen ze zelfs nog met elkaar en hun wederhelften op vakantie. Ze kunnen het dus absoluut goed met elkaar vinden.

Lees ook: Foto: Noa Vahle (24) viert feest in zeer riskant jurkje

Noa Vahle en Suzanne Schulting hebben moeite met serieus doen

Hoewel Noa op Thialf is om een serieus interview af te nemen met Suzanne voor De Oranjewinter, lijkt dat gewoonweg niet te gaan. Dat krijg je met zulke goede vriendinnen. Als je de twee dames samen in een ruimte zet, dan kunnen ze niet heel erg lang bezig gaan met serieus werk. Dan duurt het vaak niet lang of ze beginnen de slappe lach te krijgen. Gelukkig slaan Noa en Suzanne zich er moedig doorheen. Met veel moeite weten ze er dan ook een interview op te krijgen. Daarna is het tijd voor ontspanning. Samen gaan de dames nog even leuk met elkaar op de foto. De sfeer tussen de twee voelt zoals gebruikelijk heel erg relaxed aan. Voor Noa moet dit ongetwijfeld een ontzettend makkelijke klus zijn. Ze kan een beetje ontspannen praten met een van haar beste vriendinnen en er nog een goed interview uit halen ook.

Lees ook: Video: Beschonken Noa Vahle rolt met vriendin door het zand in loszittend jurkje

Vriend van Suzanne Schulting komt tussen haar en Noa Vahle te staan

Op Thialf moet er tussen de shoot door ook nog even een leuke foto gemaakt worden. Daar moet ook Sam, de vriend van Suzanne Schulting, even op komen te staan. Die gaat natuurlijk wel precies tussen de mooie vriendinnen in staan. Zou het misschien een voorbode zijn? Zou Sam de reden kunnen zijn van een mogelijke breuk tussen de twee hartsvriendinnen?

Noa Vahle werkt dagelijks samen met vriend Suzanne Schulting

Het is maar goed dat Suzanne Schulting niet jaloers is aangelegd, want anders zouden de vriendinnen toch wel een probleempje hebben. De vriend van Suzanne, Sam van Royen, is namelijk redacteur bij Vandaag InsideEn dat betekent dat hij op een dagelijkse basis te maken krijgt met Noa Vahle. Die werkt namelijk ook voor dat programma. Maar gelukkig lijkt dat allemaal gewoon collegiaal en vriendschappelijk te gaan op de werkvloer. Suzanne hoeft dus niets te vrezen van de mooie blondine. Misschien ziet Noa Vahle gewoon Heleen van Royen niet zo zitten als schoonmoeder en vindt ze het daarom wel fijn dat Sam en Suzanne samen wat hebben.

Meer zien van Noa Vahle kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van de blonde presentatrice? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar vind je nog veel mer mooie video’s en foto’s van Noa Vahle. En die zijn stuk voor stuk het bekijken waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!