Video: Beschonken Noa Vahle rolt met vriendin door het zand in loszittend jurkje

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Noa Vahle heeft het erg leuk met haar knappe vriendin na een paar drankjes. De twee rollen en bollen flink over het strand…

Het was een geweldig jaar voor Noa Vahle en dat besluit de blondine even heel goed af te sluiten. Zo is Noa Vahle dit keer niet thuis voor de jaarwisseling. Misschien was de blondine helemaal klaar met het koude weer, of had ze geen zin in een normale oud en nieuw viering. In ieder geval genoeg redenen voor Noa Vahle om lekker weg te gaan naar een zonnige bestemming.

Noa Vahle geniet op tropische bestemming

Zo heeft Noa ervoor gekozen om naar het zonnige Thailand af te reizen voor een zomerse jaarwisseling. Dit keer is Noa Vahle niet alleen met haar vriend. Zo is de blondine met haar vriend en ook haar broer. Zo is Julian Vahle de broer van Noa en de twee kunnen blijkbaar goed met elkaar overweg, want anders ga je niet samen op vakantie. Ook de vriendin van Julian is mee, de bekende Chelsea Weimar. Ondertussen is Chelsea helemaal opgenomen in de familie en zij en Noa lijken heel close. Chelsea heeft haar eigen zonnebrillenmerk en is ook model. De twee dames vieren oud & nieuw dus met hun vriendjes en gaan helemaal los. Het is wel duidelijk dat ze flink wat drankjes hebben gedaan, want anders zouden ze niet zo los gaan met z’n tweeën.

Lees ook: Noa Vahle doet boekje open over ‘hotline’ met Hélène Hendriks

Noa Vahle met vriend op vakantie

Noa Vahle rolt met knappe vriendin door het zand

De dames zijn aan het dansen in hun zwarte jurkjes die met elkaar matchen. Beide jurkjes zijn wat langer, maar wel erg strak. Noa heeft haar blonde haren opgestoken in een knotje. Terwijl Chelsea haar bruine lokken juist los over haar schouders heeft vallen. De twee zijn aan het springen en dan gaat Chelsea door haar knieën heen om een soort streetdance moves te maken. Het lijkt eerst alsof ze valt, maar dan maakt ze er toch het beste van. Noa gaat helemaal stuk en doet vrolijk mee. De twee zullen een heftige dag hierna hebben gehad als ze op hetzelfde tempo zijn door gaan drinken. Bekijk de video hier

Noa Vahle blaast kaarsjes uit in topje

Het is een hele speciale dag voor de knappe Noa Vahle. Zo is het de dag waarop Noa is geboren en haar verjaardag mag natuurlijk groots gevierd worden. Noa is altijd vrolijk en enthousiast, maar zal nooit opscheppen met geld of dure materiële dingen. Dit komt wellicht een beetje door Noa haar afkomst uit een welgestelde familie. Sommige mensen oordelen Noa over het feit dat haar moeder Linda de Mol is, en de Mol familie natuurlijk een behoorlijke naam heeft in de showbizz. Nu is Noa zelf ook in de media beland, maar daar heeft ze zelf ook hard voor gewerkt. Daarom is het een speciaal jaar voor Noa en dat viert ze met een prachtige look. Zo mag de blonde vierentwintig kaarsjes uitblazen. Het lijkt erop dat Noa op een rooftop bar zit en daar een speciaal verjaardagstoetje heeft gekregen.

Noa Vahle blaast verjaardag kaarsjes uit

Meer zien van Noa Vahle doe je natuurlijk op Instagram

Wil je nou nog meer zien van deze blonde presentatrice? Dan moet je even naar haar Instagram account gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer leuke plaatjes van Noa.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!

Jade Anna in laat je naar adem snakken met heerlijke foto’s in piepklein broekje

Jade Anna heeft een prachtige nieuwe foto gemaakt en al haar fans staan daar van te kijken.