Nikkie Plessen verbaast volgers met foto van belachelijke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen staat erom bekend een goed gevoel te hebben voor mode. Toch is lang niet elk item in haar winkeltje een regelrechte hit. Toch zal Nikkie ook deze kledingstukken ’n keertje moeten promoten…

Nikkie Plessen poseert in belachelijke wijde broek

Nikkie Plessen heeft een sterke mening over veel kledingstukken. Zo kraakt ze achter haar desk bij RTL Boulevard regelmatig mensen en hun kledingkeuzes af. Zo kwam ook de wijde broek voorbij, deze vond Nikkie Plessen helemaal niks. Je zou dus denken dat Nikkie de trend van hele wijde broeken aan zich voorbij laat gaan. Maar nu moest Nikkie ineens schakelen want in haar nieuwe collectie zit zo’n verschrikkelijke wijde broek. Aangezien Nikkie een echte zakenvrouw is, zal ze ook de dingen die ze persoonlijk wat minder mooi vindt toch de aandacht schenken die ze verdienen. Sterker nog, ze draagt ze zelfs! Op Nikkies Instagram deelt ze meerdere foto’s waarop ze de broek gecombineerd heeft met andere items. Normaal zet Nikkie er ook nog een overdreven tekst bij hoe mooi het item wel niet is, dit heeft ze deze keer maar achterwegen gelaten. En daarin geven we haar groot gelijk want erg charmant is de broek niet.

Nikkie Plessen

Lees ook: Nikkie Plessen verwent volgers met kort rokje en hoge laarzen

Nikkie Plessen zit er als een zoutzak bij

Nikkie Plessen besluit nog een foto te posten met de wijde broek. Ook op deze foto heeft ze geen lovende woorden over de broek. Enkel over de witte blouse waarover ze zegt dat ze ervan houd. Het was voor Nikkie zelf waarschijnlijk ook even dat ze de broek aan moest maar Nikkie zou Nikkie niet zijn om hem toch te proberen verkopen. Nikkie heeft in ieder geval haar best gedaan om er jeugdig uit te zien en wat filters op haar gezicht gegooid. Fotoshoppen is niet Nikkies beste kant, waardoor de foto er een tikkeltje neppig uitziet. Aan haar pose kan je bovendien zien dat ze zich écht niet lekker voelt in die komisch wijde broek!

Nikkie-Plessen

Nikkie Plessen zoekt spanning op in Disneyland

Nikkie Plessen pakt graag groots uit voor haar collega’s, man of in dit geval kinderen. De meeste kinderen zouden al blij zijn met een nieuw spel voor de PlayStation. Nikkie neemt haar jarige zoon mee naar Disneyland Parijs. De familie blijft ook gelijk een nachtje slapen zodat ze optimaal kunnen genieten van de Disney experience. Nikkies zoontje Alain ziet er wel erg blij uit en samen met zijn moeder gaan ze in allerlei achtbanen. Nikkie plaatst meerdere foto’s waarop ze zelf ook in de achtbanen zit. Dit is het bewijs dat Nikkie geen angsthaas is en ze gaat als stoere moeder mee met haar zoon in de attracties.

Nikkie Plessen deelt foto met 4 generaties

Nikkie Plessen heeft een grote familie. Deze familie zien we regelmatig voorbij komen tijdens etentjes of verjaardagen. Dit keer was het wel erg bijzonder want Nikkie deelde een foto van 4 generaties. Daarop zijn de dochter van Nikkie, Nikkie zelf, Nikkies moeder en Nikkies oma te zien. Nikkies dochter is 11 jaar en Nikkies oma 96. Het is dus erg bijzonder dat de 4 op één foto zijn vastgelegd.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.