Foto: Nikkie Plessen verwent volgers met kort rokje en hoge laarzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Opnieuw toont Nikkie Plessen haar nieuw modebewuste verschijning op haar Instagram. En ze heeft een duidelijke boodschap…

Het gaat Nikkie Plessen, modekoningin van Nederland, ditmaal om het voetenwerk. En de ruimte tussen haar korte jurkje en een imposant paar laarzen. Dat ze een beetje op de tocht zit, maakt haar niet heel veel uit…

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen neemt groot risico met luchtig jurkje

Nikkie Plessen viert feest met cake

Deze post toont natuurlijk waar Nikkie’s eigen bedrijf N-Brands allemaal om draait: mooie kleding en efficiënt werken. Geen enkele gelegenheid wordt overgeslagen waarbij nieuwe kleding niet op de gevoelige plaat vastgelegd kan worden. Nikkie ziet overal kansen in. Zoals deze keer een verjaardag van een collega gebruikt wordt om zowel korte rok als laarzen te tonen. Die laatste zijn trouwens voorzien van een speciale, al wat oudere, boodschap. Voor wie zich nog afvroeg of laarzen ook voor iets anders dan verjaardagen en zitten gebruikt kunnen worden. Volgens Nikkie kan dat zeker. 

Nikkie aan de wandel

Maar al te vaak is deze mode-expert buiten te vinden of onderweg naar RTL Boulevard. Je zou zeker kunnen zeggen dat ze het erg druk heeft, deze vrouw. Dan moet je ook in beweging blijven. En de nodige stappen moeten gezet worden. Nikkie heeft ervoor gezorgd dat haar laarzen voorzien zijn van én motivatie en instructies. Er staat namelijk made for walking op. Een boodschap die helemaal terug gaat naar het wereldberoemde nummer These Boots Are Made for Walkin’ van de minstens even blonde Nancy Sinatra. Nancy en Nikkie lijken met de laarzen wel een beetje op elkaar, ondanks de verschillende tijdperken waarin ze leefden.

Airco moest uit van Nikkie Plessen

Koud heeft Nikkie het blijkbaar niet op de werkvloer. Het runnen van een bedrijf kost uiteraard ook de nodige energie en het is altijd druk bij Nikkie op de vloer. Dan heb je een lange jurk ook niet nodig. Vooral met warme temperaturen. Helaas viel dat laatste toch net wat anders uit. Want het is wederom koud. Daar lijkt Nikkie vrede mee te hebben gelukkig en de korte, qua kleur bijpassende jurk moest toch op de foto met de laarzen. En nou net wanneer of verwarming een graadje lager moet van de overheid. Gelukkig is een foto snel gemaakt en kan de lange jurk eventueel snel genoeg weer aan.

Werknemers sloven zich uit voor Nikkie

Haar werknemers gaan door het vuur voor haar, zo vertelt Nikkie in de post. En niet enkel van 9 tot 5. Haar “mode vrouwen” staan ook ’s nachts in de keuken om allerlei lekkernijen klaar te maken voor Nikkie en haar assistenten. En dat zijn er nogal wat blijkbaar. De hele tafel staat namelijk voor met prachtige, handgemaakte cakejes. Ook die mochten op de foto en worden meegenomen in de post. Zoals hieronder zichtbaar is. De “sportieve” laarzen kunnen gelijk goed ingezet worden. Die kunnen gemakkelijk  dienen om bijvoorbeeld 10.000 stappen per dag te halen. Zo heb je gelukkig snel weer de cakejes eraf gelopen en pas je nog steeds in strakke, korte zwarte jurkjes.

Nikkie Plessen cake

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!