Nikkie Plessen onthult met deze foto eindelijk het geheim achter haar enorme zonnebril

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen loopt al dagen rond met een komisch grote zonnebril. Maar dat heeft niks met een mode statement te maken. 

Mode icoon Nikkie Plessen heeft de laatste paar dagen een opvallend grote zonnebril op gezet. Maar dat heeft echter niks te maken met een of ander mode statement. Nikkie draagt de grote donkere glazen namelijk om iets te verbergen. Haar ogen heeft ze laten laseren en daarom ziet ze er iets anders uit. Ook is alles nogal gevoelig voor haar ogen, dus is een zonnebril meer dan nodig. De zonnebril van Nikkie ziet er natuurlijk erg charmant uit, dat valt niet te ontkennen. Maar ze draagt hem dus niet omdat ze hem zo mooi vindt, maar echt omdat ze hem nodig heeft. Dat is het geheim achter de grote en mysterieuze zonnebril van Nikkie Plessen.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen lijkt op stootkussen dankzij schokkende outfit

Nikkie en haar bril vallen op foto aardig op

Het begon haar volgers op te vallen dat Nikkie in dit slechte weer ook gewoon een hele grote zonnebril draagt. En natuurlijk vroegen die zich heel hard af waarom dat nu precies was. Want waarom heeft iemand een zonnebril nodig als de hele lucht grijs is en er geen strookje zonlicht doorheen lijkt te komen. Het antwoord is vrij simpel. Nikkie heeft haar ogen laten doen. Nu kan ze weer geweldig zien. En als modeontwerpster is dat wel handig om te kunnen. Alleen moet ze de komende tijd dus die grote zonnebril op haar gezicht zetten. Nu is dat nog niet zo erg, want zelfs met enorm grote glazen voor haar gezicht ziet Nikkie er buitengewoon goed uit. Samen met haar hippe zonnebril maakt ze het verenigd Koninkrijk onveilig. Hoe lang Nikkie nog met de grote glazen op haar snufferd moet lopen is niet duidelijk, maar ze wordt er gelukkig niet minder aantrekkelijk van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.