Foto: Nikkie Plessen lijkt op stootkussen dankzij schokkende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft de laatste tijd een aantal opvallende keuzes als het om mode gaat. Haar wintercollectie doet nogal wat wenkbrauwen fronzen. 

Ze staat bekend als de ongeslagen koningin van de Nederlandse modewereld, maar toch heeft Nikkie Plessen af en toe een paar modeflaters ertussen zitten. en dat lijken er de laatste tijd steeds meer te worden. Nikkie gaat wat meer de praktische kant op met haar kleding. Hoewel ze er natuurlijk nog steeds wel leuk uit ziet in haar dikke winterjassen, is ze wel een tikje minder verleidelijk in al die lagen stof. Nikkie lijkt daar zelf wat minder om te geven. Ze wil vooral warmpjes de koude winterdagen door komen. Het maakt haar even niet uit dat ze er daardoor uitziet als een stootkussen.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen moet behoorlijk koude dijbenen hebben door deze modeflater 

Nikkie is de foto koningin van de warme jassen

Dit is niet de eerste keer en ook zeker niet de laatste keer dat Nikkie in een erg warme jas verschijnt voor de foto. Nikkie heeft de laatste tijd een hoop dikke jassen aan, waarschijnlijk omdat ze haar nieuwe collectie jassen wil promoten. Maar zelfs het goede lichaam van Nikkie kan geen wonderen verrichten. En dus wordt dit een jas die de komende maanden nog op de planken blijft liggen. Het maakt daarbij ook niet zoveel uit welke kleur Nikkie aantrekt. Of ze nu een witte jas of een groene jas aan doet, het blijft een flink stootkussen wat ze om zich heen trekt. En het blijkt er moeilijk om dat een beetje aantrekkelijk te laten lijken.

Nikkie probeert verleidelijk de winter door te komen

Ondanks haar dikke winterjassen fiasco, probeert Nikkie op een beetje een verleidelijke manier de winter door te komen. Tot nu toe lukt dat haar alleen niet zo goed. Nikkie probeert uit alle macht haar winterjassen er op een verleidelijke manier uit te laten zien, of op een verleidelijke manier te dragen, maar ze krijgt het voorlopig niet voor elkaar. Misschien maar even de winter uitzitten en dan in het voorjaar weer aan de slag met verleidelijke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.