Foto: Nikkie Plessen lijkt op stootkussen dankzij schokkende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft de laatste tijd een aantal opvallende keuzes als het om mode gaat. Haar wintercollectie doet nogal wat wenkbrauwen fronzen. 

Ze staat bekend als de ongeslagen koningin van de Nederlandse modewereld, maar toch heeft Nikkie Plessen af en toe een paar modeflaters ertussen zitten. en dat lijken er de laatste tijd steeds meer te worden. Nikkie gaat wat meer de praktische kant op met haar kleding. Hoewel ze er natuurlijk nog steeds wel leuk uit ziet in haar dikke winterjassen, is ze wel een tikje minder verleidelijk in al die lagen stof. Nikkie lijkt daar zelf wat minder om te geven. Ze wil vooral warmpjes de koude winterdagen door komen. Het maakt haar even niet uit dat ze er daardoor uitziet als een stootkussen.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen moet behoorlijk koude dijbenen hebben door deze modeflater 

Nikkie is de foto koningin van de warme jassen

Dit is niet de eerste keer en ook zeker niet de laatste keer dat Nikkie in een erg warme jas verschijnt voor de foto. Nikkie heeft de laatste tijd een hoop dikke jassen aan, waarschijnlijk omdat ze haar nieuwe collectie jassen wil promoten. Maar zelfs het goede lichaam van Nikkie kan geen wonderen verrichten. En dus wordt dit een jas die de komende maanden nog op de planken blijft liggen. Het maakt daarbij ook niet zoveel uit welke kleur Nikkie aantrekt. Of ze nu een witte jas of een groene jas aan doet, het blijft een flink stootkussen wat ze om zich heen trekt. En het blijkt er moeilijk om dat een beetje aantrekkelijk te laten lijken.

Nikkie probeert verleidelijk de winter door te komen

Ondanks haar dikke winterjassen fiasco, probeert Nikkie op een beetje een verleidelijke manier de winter door te komen. Tot nu toe lukt dat haar alleen niet zo goed. Nikkie probeert uit alle macht haar winterjassen er op een verleidelijke manier uit te laten zien, of op een verleidelijke manier te dragen, maar ze krijgt het voorlopig niet voor elkaar. Misschien maar even de winter uitzitten en dan in het voorjaar weer aan de slag met verleidelijke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!