Nikkie Plessen loopt door oerwoud in leren pakje op privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is de koningin van de gevaarlijke kleding. Zo loopt ze op een privé foto in een stoer leren pakje door een oerwoud heen. 

Zakenvrouw Nikkie Plessen is een van de meest gevaarlijke vrouwen van Nederland, tenminste, haar kleding straalt dat uit. Eigenlijk zit er onder al dat leer een hartstikke lieve, maar vooral ook slimme vrouw, die zoveel mogelijk knappe foto’s maakt om zo haar eigen collectie aan te prijzen. Dat is vanuit Nikkie gezien een geweldige zet natuurlijk. Iedereen kijkt namelijk naar de prachtige foto’s die ze maakt. Op een van haar nieuwste foto’s loopt Nikkie in stoere kleding door een klein oerwoud. Het maakt van Nikkie een nog tropischer plaatje.

Lees ook: Nikkie Plessen doet zichzelf nog één keer pijn op typische foto

Nikkie heeft prachtig figuur op tropische foto

Hoewel Nikkie er meestal wel heel goed uit ziet op haar foto’s, zijn er momenten dat ze er nog net een klein beetje beter uitziet dan anders. Bijvoorbeeld op deze tropische fotoshoot. En de leren outfit die ze daar draagt helpt natuurlijk flink mee. Het zorgt ervoor dat Nikkie haar prachtige vormen nog net even een stukje beter uitkomen dan dat ze al deden. Van haar slanke benen tot haar knappe gezicht, alles aan Nikkie komt mooi uit in deze spannende outfit.

Nikkie draait even een rondje op video

Niet alleen ziet Nikkie er beeldschoon uit in haar outfit, ze weet hem ook nog eens heel goed te dragen. Ze doet even een klein rondje voor de camera zodat al haar volgers kunnen zien hoe goed Nikkie er uit ziet in leer. En eerlijk is eerlijk, ze ziet er ook gewoon heel goed uit in leer. Eigenlijk zou Nikkie deze outfit veel vaker moeten dragen. Tijdens de koude winterdagen krijg je het spontaan warm van Nikkie die voorbij komt lopen.

Nikkie heeft duidelijk ook aandacht besteed aan haar gezicht

Nikkie heeft niet alleen aan haar kleding flink moeite besteed. De prachtige blondine heeft ook een klein beetje geknutseld aan haar gezicht. Met make-up heeft ze zichzelf flink mooier weten te maken. En daarom geeft ze zelf ook nog even een klein compliment aan het merk dat ze regelmatig gebruikt. in de video krijg je daarbij ook een blik van dichtbij op de kleding van Nikkie. En dat is natuurlijk hartstikke welkom. Nikkie ziet er werkelijk waar adembenemend uit. Ze zou iedereen een groot plezier doen door vaker in dit soort warme pakjes rond te lopen.

Nikkie is een foto inspiratie voor velen

Voor veel vrouwen is Nikkie een ware foto inspiratie. En geef ze eens ongelijk. Nikkie weet zich altijd geweldig te kleden. Haar outfits zijn extreem verleidelijk en leveren aardig wat complimentjes op. Voor veel vrouwen is dat de reden dat ze Nikkie haar kledingstijl kopiëren. En dat kan alleen maar aangemoedigd worden. Hoe meer vrouwen zich kleden als Nikkie, des te leuker de wereld wordt. Dan heb je straks opeens zoveel moois om naar te kijken. En dat allemaal dankzij de leren pakjes van Nikkie Plessen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.