Nikkie Plessen laat volgers schrikken met foto van opvallend lange benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is een kei in het verkopen van kleding. Het heeft vooral met online opvallen te maken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, hoewel Nikkie met deze griezelige lange benen letterlijk en figuurlijk een voorsprong heeft!

Het mode-imperium van Nikkie Plessen blijft maar groeien. De influencer en ontwerpster pakt elk moment van haar leven aan om haar producten te pluggen, en dat lijkt ontzettend goed te werken. Het geeft haar uitstapjes, zelfs met familie in de buurt, soms wel een dubieus commercieel randje, maar laten we eerlijk zijn: in haar plaats zou je dat ook doen. Toch ontbreekt het bij de meeste mensen aan de succesformule waar Nikkie over beschikt. Een bereik van meer dan een half miljoen mensen, miljoenen op de bank en een lijf dat gemaakt is voor het aanprijzen van kleding. Op het Instagram kanaal van Nikkie Plessen valt altijd wel iets interessants, opvallends of jaloersmakends te zien. Deze keer schrokken we een klein beetje van de enorm lange benen van de blondine…

Lees ook: Afgetrainde Nikkie Plessen trekt weer alle aandacht naar zich toe

Nikkie Plessen lijkt op stelten te lopen op vakantie foto

Nadat de traditionele foto bij de kerstboom gemaakt was, trok Nikkie Plessen snel iets gemakkelijkers aan voor haar avondje uit met de familie. Voor de gemiddelde vrouw betekent dat een spijkerbroek, een shirtje en platte schoenen, maar voor Nikkie Plessen is dat het signaal om iets unieks uit de goedgevulde koffer te grijpen. Deze keer werd het een transparant rood shirtje met daaronder een zeer korte short en de aller-allerhoogste hakken die je ooit gezien hebt. Je scheurt zowat je enkelbanden als je alleen al naar deze schoenen kijkt!

Nikkie

De hele outfit samen gaf een buitenaard effect, wat ook weer handig is voor de likes en comments. Haar volgers verwonderden zich namelijk over de ontzettend dunne en lange benen van Nikkie Plessen. Haar benen leken op sommige foto’s zó op stelten, dat men dacht dat de beelden bewerkt waren. Dat is niet het geval: zo ziet Nikkie er gewoon écht uit. Geen wonder dat we elke dag graag even een kijkje nemen op haar Instagram kanaal!

Nikkie Plessen is slimme Instagrammer

Nikkie Plessen zit op dit moment op een warme en zonnige locatie in het buitenland. De omgeving op haar foto’s op Instagram heeft heel veel weg van een luxe resort. Mét sportschool in de buurt uiteraard. Terwijl haar kinderen en man genieten van hun kerstvakantie, is Nikkie stiekem gewoon druk in de weer met haar bedrijf. Op elk moment dat vastgelegd wordt is er wel ergens een NIKKIE-kledingstuk te zien. Dat kan je verafschuwen, maar uiteindelij is het gewoon slim Instagrammen. Wie bij Nikkie Plessen in de buurt komt, loopt nou eenmaal het risico om ergens op een foto voor Instagram terecht te komen. Zolang de familie er niet mee zit – wat we gezien hun goedgevulde bankrekening zouden begrijpen – heeft Nikkie vrij baan.

Nikkie denkt niet alleen aan zichzelf

Wie denkt dat Nikkie Plessen zwemt in haar eigen geld, en nooit de kraan even openzet voor anderen, heeft het mis. Ze trakteert haar medewerkers, dus ook de mensen die in haar winkels staan, soms ook op een royale vakantie! Onlangs ging ze nog met een enorme groep mensen op wintersportvakantie, en ook is ze ooit met een eigen privéjet naar Ibiza gevlogen voor een soort werk-zon-zee-strandvakantie. Geen vervelende baas, die Nikkie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.