Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Als er iemand altijd weet te verrassen met haar outfits dan is het wel Nikkie Plessen. De voormalig actrice heeft een heus mode imperium opgebouwd. Elke dag loopt ze wel in een spannend nieuw pakje dat ze dan zelf heeft ontworpen. En Nikkie ziet er in die pakjes altijd geweldig uit. Ze krijg het voor elkaar om er op haar meest aantrekkelijke uit te zien, waar ze ook gaat. En dat is een bijzonder talent. Dat talent houdt Nikkie gelukkig niet voor zich, dat deelt ze namelijk met de buitenwereld. Ook nu heeft Nikkie weer een foto gedeeld van haar extreme outfit.

Lees ook: Nikkie Plessen pronkt met laarsjes op zonnige Instagram foto’s

Nikkie straalt in glitterpak

Je moet toegeven, de stijl van Nikkie Plessen valt niet saai te noemen. Ze weet altijd iets opmerkelijks aan te trekken. Haar nieuwste outfit gaat wel erg ver daarin. Je kan letterlijk niet om Nikkie heen vanwege alle glitters die ze op haar pakje heeft geplakt. Het is een erg extreme outfit, die Nikkie wel gelijk in de schijnwerper zet. Het voordeel is wel, dat je nu een goed excuus hebt om naar Nikkie te blijven kijken. “Ja, mijn aandacht ging gelijk naar al die glitters. Ik moest wel blijven kijken” kan je nu dus als smoes gebruiken. Misschien is het Nikkie er allemaal wel om te doen. Want hoe meer mensen naar haar kijken en hoe meer ze de aandacht pakt, des te beter mensen haar en haar merk zullen onthouden. Nikkie’s succes hangt dus direct samen met de prachtige foto’s die ze maakt. Dat betekent gelukkig dat je nog lang niet van de spannende pakjes van Nikkie Plessen af bent.

Nikkie is ready to party

De meest prachtige onderneemster van Nederland is ook niet vies van een feestje. Het liefste gaat Nikkie de hele nacht door. Maar daar heb je natuurlijk ook gewoon de juiste outfit voor nodig. Iets dat de hele avond lang lekker zit, zorgt dat je er bijzonder goed uit ziet en ook nog eens de aandacht trekt. Nikkie weet al die dingen te bereiken met de strakke jurkjes uit haar party collectie. Of je vriendin nu houdt van een 70’s look, met een strak en glimmend paars jurkje, of toch meer van stijlvol en intiem, Nikkie heeft voor elke vrouw de look om haar extreem aantrekkelijk te maken. En natuurlijk test Nikkie al haar outfits eerst zelf nog even uit voordat ze in de verkoop gaan. Want je moet wel weten wat je verkoopt natuurlijk. Daarbij is er geen model op de wereld dat er beter uit ziet in Nikkie haar kleding dan zij zelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk.