Nikkie Plessen bewijst met overdreven aankoop dat geld wel gelukkig maakt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is de koningin van de Nederlandse mode industrie en een van de meest succesvolle onderneemsters van het land. Haar nieuwe kledingcampagne is wel heel spannend.

Nikkie Plessen werd ooit erg beroemd met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden maar wist na haar carrière als soapie het roer flink om te gooien. Ze bouwde haar eigen mode-imperium op en werd een van de meest succesvolle onderneemsters van Nederland. Tegenwoordig gaat het extreem goed met Nikkie, die regelmatig te zien is in commercials, campagnes en foto’s voor haar eigen kledingmerk. Haar nieuwste commercial maakt Nikkie wel heel spannend door een ritje in een helikopter te bestellen voor zichzelf. En dat doet ze geheel in stijl in een uitdagend vliegpak.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen in ondeugend pakje onder kerstboom

Op deze foto is Nikkie een echte waaghals

Als er iets is wat Nikkie goed kan, dan is dat promotie. Ze weet, als je iets aan het promoten bent, dan moet het meteen in het oog springen. Je moet meteen met iets de aandacht grijpen, helemaal als het om een commercial gaat voor op televisie. Dan moet je eigenlijk in de eerste paar seconden de kijker zo erg interesseren dat je niet meer weg kan kijken. Nikkie heeft een goed plannetje bedacht om dit voor elkaar te krijgen. Ze heeft namelijk een enorm stoere helikopter geregeld voor haar commercial. In een uitdagend vliegpak stapt Nikkie de helikopter in en maakt ze een rondje. Zo’n bijzondere stunt, dat moet de aandacht wel pakken. Nikkie durft ook zonder blikken en blozen in de helikopter te stappen. Ze is een gigantische waaghals die de gekste stunts uit durft te halen om haar merk te promoten. Dat onderscheidt Nikkie van andere ondernemers.

Nikkie scheurt van de piste op stoere foto

Om haar eigen lijn Ski-wear te promoten moet Nikkie natuurlijk wel tussen de bergen zijn. En dat betekent dat ze voor haar werk de heuvel af mag scheuren. Nikkie laat even zien hoe het moet en gaat op camera met het grootste gemak de heuvel af. Voor Nikkie is dit natuurlijk een feestje om te doen. Ze mag namelijk voor haar werk verkapt op wintersport. En dat is natuurlijk alles behalve een straf. En hoewel er wel gewerkt moet worden tijdens de opnames heeft Nikkie ook genoeg gelachen en plezier beleeft. En dat alles natuurlijk in de meest verleidelijke winterkleding.

Aan deze foto te zien kwam Nikkie voldaan terug

Na een bevlogen opname, waarbij Nikkie niet alleen plezier heeft gemaakt, maar ook alles van zichzelf gegeven heeft om de commercial een groots succes te maken, mag ze dit weekend even genieten van de rust. Dat zou je tenminste denken, maar Nikkie is alweer op pad. De drukke onderneemster is eigenlijk altijd wel bezig met de volgende campagne, commercial, kledinglijn of samenwerking en kan niet wachten om jou haar volgende avontuur te tonen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!