Nikkie Plessen, Fajah Lourens & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kunt voorlopig niet meer van Europa naar Amerika vliegen, maar dat betekent niet dat er niets moois in de lucht te zien is. De screencaps op ons forum komen rechtstreeks van de bovenste plank van het wereldwijde web. Onder andere Nikki Plessen, Fajah Lourens, Leonie ter Braak en Rihanna vliegen voorbij!

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen heeft het enorm druk met haar eigen merk. Toch heeft deze zakenvrouw ook nog tijd om haar hoofd af en toe op tv te laten zien. RTL Boulevard maakt soms namelijk gebruik van haar mode-diensten. Dat je er dan een gratis plaatje van Koningin Maxima bij krijgt, is mooi meegenomen. Grote vraag blijft: van welke potloodventer heeft Nikkie die jas gejat?

Fajah Lourens

Fajah Lourens heeft er een handje van om übergoede foto’s van zichzelf op Instagram te slingeren. Daarbij heeft ze niet altijd de spieren van haar killerbody nodig, zo blijkt uit haar feed op social media. Wat Fajahs andere kwaliteiten zijn, zie je in de verzameling van 91 (!) afbeeldingen die forumlid Heatsink in haar topic zette.

Leonie ter Braak

Wanneer er een braakliggend stukje vrouw op het internet rondslingert, kun je er vergif op innemen dat Leonie er wat mee te maken heeft. De Wie Is De Mol-kandidate heeft na haar reis door China niet stilgezeten. We zagen haar al eens in oma- voor de camera verschijnen en deze keer past ze ook mét kleren aan prima op een screencap.

Rihanna

De winter was in Nederland niet súperkoud, maar dat geldt niet voor andere plekken op de wereld. Dan kan het zomaar zijn dat je op een rode loper staat en het een beetje koud krijgt. Dat overkwam Rihanna. Van deze foto’s van de zangeres in haar witte topje krijg je de rillingen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?