Nieuwslezeres Annechien Steenhuizen deelt zeldzaam pikante foto in doorschijnend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe nieuwslezeres Annechien Steenhuizen heeft een zeldzaam plaatje gedeeld met haar trouwe volgers. En dat is flink genieten!

Annechien Steenhuizen laat doorschijnend shirtje zien

De prachtige presentatrice laat veel van zichzelf zien met de foto die ze op Instagram zet. Daarin valt te zien hoe de prachtige dame verleidelijk op de grond ligt en een doorschijnend shirtje draagt. Dat maakt de foto wel gelijk een stukje spannender. Helemaal omdat Annechien Steenhuizen over het algemeen niet zo heel erg veel spannende foto’s maakt. Dus deze foto is wel extra bijzonder in dat opzicht. De knappe presentatrice laat al haar volgers verbaast achter na het plaatsen van dit prachtige plaatje.

Lees ook: Foto: Annechien Steenhuizen draagt gespleten broek tijdens NOS Journaal

De heerlijke vormen van Annechien Steenhuizen

Annechien Steenhuizen heeft een heerlijk lichaam. Dat merk je wel na het zien van de mooie foto hierboven. De knappe brunette weet exact hoe ze haar volgers moet verleiden. Daarvoor heeft ze even haar meest bijzondere outfit uit de kast getrokken. En haar volgers worden natuurlijk gelijk blij als ze dit geweldige pakje zien. De fans van Annechien weten als geen ander hoe knap het lichaam van de nieuwslezeres is, maar na het zien van dit plaatjes zijn een hoop andere mensen daar ook opeens van overtuigd. En dat is voor Annechien natuurlijk erg leuk.

Lees ook: De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Annechien Steenhuizen laat strakke lichaam zien in jumpsuit

In haar jumpsuit laat Annechien pas echt goed zien hoe aantrekkelijk haar lichaam kan zijn. De prachtige dame weet in haar strakke pakje precies alle vormen van haar lichaam goed tot hun recht te laten komen. En dat zorgt er weer voor dat haar volgers een geweldige tijd hebben. Die genieten terwijl ze de mooie foto van de nieuwslezeres in zich op nemen. Van haar strakke lijf met geweldige rondingen tot haar verleidelijke blik, alles aan de foto van Annechien lijkt te kloppen. De prachtige nieuwslezeres weer met haar plaatje al haar volgers in één keer te betoveren.

De meest verleidelijke outfit van Annechien Steenhuizen

De meest verleidelijke outfit moest Annechien blijkbaar nog tevoorschijn halen. Dat is namelijk haar rode jurkje. En dat jurkje staat de knappe nieuwslezeres natuurlijk bijzonder goed. Niet alleen zie je meer van haar lichaam dan je in eerste instantie zou verwachten, maar je krijgt ook gelijk een stuk verleidelijker beeld van de knappe dame dan je van haar verwacht. Annechien overstijgt met haar prachtige pakje dus alle verwachtingen. En dat is natuurlijk voor haar fans erg fijn. Die kunnen niet wachten om te zien wat Annechien hierna aan zal trekken voor haar spannende foto’s. De toon is in ieder geval goed gezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?