Foto: Annechien Steenhuizen draagt gespleten broek tijdens NOS Journaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annechien Steenhuizen heeft normaal een keurige garderobe. Maar nu lijkt daar toch een gespleten broek tussen te zijn geslopen. 

Ze presenteert al jaren het NOS Journaal en weet dus prima wat qua kleding wel en niet door de beugel kan op televisie. Maar toch besluit Annechien Steenhuizen om het allemaal iets spannender te maken voor de lieve kijkers thuis. Hoe doet Annechien dat dan? gaat ze plotseling in haar zwemkleding op de buis? Dat zou het NOS Journaal wel een stuk spannender maken natuurlijk om te volgen. Dat blijkt helaas niet het geval. Wat Annechien wel doet is het dragen van een gespleten broek. Zo komt haar verleidelijke kant al iets meer naar boven. Het is zeker een mooi begin voor de knappe presentatrice, al heeft ze nog een lange weg te gaan.

Lees ook: De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres
De gespleten broek van Annechien Steenhuizen zorgt voor een spannende foto

Je ziet misschien net aan haar enkels, maar toch is de nieuwe gespleten broek van NOS Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen een flinke stap in de goede richting. Een klein beetje huid laten zien was voorheen toch wel erg lastig op de publieke omroep. Maar blijkbaar is iedereen bij die vereniging langzaam van het idee af aan het stappen dat het menselijk iets verkeerds is. En dat is natuurlijk heel erg goed nieuws. Want dat betekent dat je binnenkort misschien wel steeds meer kan gaan verwachten van Annechien en haar beeldschone collega’s. Nu zijn het nog haar enkels, maar voor je het weet zie je al haar kuiten, haar schouders, haar armen. Wie weet waar de spannende reis naar minder stof eindigt? Genoeg reden om Annechien in de gaten te blijven houden.
Van een foto van een gespleten broek, naar een foto van een gespleten jurk

Annechien zet de trend met de gaten door in haar andere kleding. Want niet alleen haar broek moet eraan geloven. Ook haar jurk kan niet langer in één stuk blijven. Die moet in het midden van haar rug nu ook een groot gat krijgen. En op die manier krijg je langzaam steeds meer te zien van het prachtige van Annechien. Het is een soort langzame legpuzzel. Elke keer is het wachten op het volgende stukje. En na een aantal maanden kan je alle foto’s van de knappe presentatrice uitknippen en zo positioneren dat je er een verleidelijke foto uitkrijgt.

Annechien Steenhuizen is hard op weg de nieuwe knapste NOS-vrouw te worden

Van alle NOS-dames denk je misschien niet meteen aan Annechien Steenhuizen als mooiste van het stel. Maar daar wil de knappe brunette zelf graag verandering in brengen. Vandaar ook al die leuke foto’s die van haar verschijnen. Annechien wil binnenkort gewoon bij het grote publiek bekend staan als ‘de stoot van de NOS’ en daar heeft ze best wel wat voor over.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters deelt zwoele privé foto’s met bekende vriend

Emma Heesters heeft sinds een tijdje weer met voetballer Wesley Hoedt. En natuurlijk maken de twee samen zeer mooie foto's.

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.