Nieuwe Boerin Annemiek gezocht!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie wordt het volgende seizoen van Boer Zoekt Vrouw de ‘nieuwe Boerin Annemiek?’ De eerste oproep voor nieuwe deelnemers is een feit…

We zitten nog middenin de 1,5-metersamenleving, maar toch wordt er al nagedacht over een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. De lockdown heeft het zoeken naar liefde niet bepaald makkelijker gemaakt, zeker niet voor de toch al zo geïsoleerde boeren van ons land! Er zitten dus sowieso ergens een ‘nieuwe Boerin Annemiek‘ te wachten tot Yvon Jaspers een handje komt helpen!

Lees ook: Babynieuws voor Boerin Annemiek!

Boer Zoekt Vrouw zoekt nieuwe boerinnen en boeren

De eerste oproep voor nieuwe BZV-deelnemers is een feit: KRO-NCRV is op zoek naar eenzame agrariërs die het niet erg vinden om op tv te komen. Ben of ken jij een boerin of boer die wel een bezoekje van Yvon Jaspers kan gebruiken? Wie weet val je net als Boer Bastiaan en Milou wel met je neus in de boter! Als de liefde niet wordt gevonden, kan je net als Boerin Annemiek altijd nog een soort beroemde boerin worden!

Nieuw seizoen BZV in 2021?

Hoewel de hengels naar nieuwe kandidaten inmiddels uitgegooid zijn, is het nog niet helemaal duidelijk wanneer de opnames voor het nieuwe seizoen kunnen beginnen. Yvon Jaspers en KRO-NCRV zien het namelijk niet zitten om voor cupido te gaan spelen als er constant 1,5 meter afstand gehouden moet worden. De ervaring leert dat het zonder die afstand vaak al lastig genoeg is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!