Nieuwe Boerin Annemiek gezocht!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie wordt het volgende seizoen van Boer Zoekt Vrouw de ‘nieuwe Boerin Annemiek?’ De eerste oproep voor nieuwe deelnemers is een feit…

We zitten nog middenin de 1,5-metersamenleving, maar toch wordt er al nagedacht over een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. De lockdown heeft het zoeken naar liefde niet bepaald makkelijker gemaakt, zeker niet voor de toch al zo geïsoleerde boeren van ons land! Er zitten dus sowieso ergens een ‘nieuwe Boerin Annemiek‘ te wachten tot Yvon Jaspers een handje komt helpen!

Lees ook: Babynieuws voor Boerin Annemiek!

Boer Zoekt Vrouw zoekt nieuwe boerinnen en boeren

De eerste oproep voor nieuwe BZV-deelnemers is een feit: KRO-NCRV is op zoek naar eenzame agrariërs die het niet erg vinden om op tv te komen. Ben of ken jij een boerin of boer die wel een bezoekje van Yvon Jaspers kan gebruiken? Wie weet val je net als Boer Bastiaan en Milou wel met je neus in de boter! Als de liefde niet wordt gevonden, kan je net als Boerin Annemiek altijd nog een soort beroemde boerin worden!

Nieuw seizoen BZV in 2021?

Hoewel de hengels naar nieuwe kandidaten inmiddels uitgegooid zijn, is het nog niet helemaal duidelijk wanneer de opnames voor het nieuwe seizoen kunnen beginnen. Yvon Jaspers en KRO-NCRV zien het namelijk niet zitten om voor cupido te gaan spelen als er constant 1,5 meter afstand gehouden moet worden. De ervaring leert dat het zonder die afstand vaak al lastig genoeg is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!