Nieuwe Boerin Annemiek gezocht!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie wordt het volgende seizoen van Boer Zoekt Vrouw de ‘nieuwe Boerin Annemiek?’ De eerste oproep voor nieuwe deelnemers is een feit…

We zitten nog middenin de 1,5-metersamenleving, maar toch wordt er al nagedacht over een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. De lockdown heeft het zoeken naar liefde niet bepaald makkelijker gemaakt, zeker niet voor de toch al zo geïsoleerde boeren van ons land! Er zitten dus sowieso ergens een ‘nieuwe Boerin Annemiek‘ te wachten tot Yvon Jaspers een handje komt helpen!

Lees ook: Babynieuws voor Boerin Annemiek!

Boer Zoekt Vrouw zoekt nieuwe boerinnen en boeren

De eerste oproep voor nieuwe BZV-deelnemers is een feit: KRO-NCRV is op zoek naar eenzame agrariërs die het niet erg vinden om op tv te komen. Ben of ken jij een boerin of boer die wel een bezoekje van Yvon Jaspers kan gebruiken? Wie weet val je net als Boer Bastiaan en Milou wel met je neus in de boter! Als de liefde niet wordt gevonden, kan je net als Boerin Annemiek altijd nog een soort beroemde boerin worden!

Nieuw seizoen BZV in 2021?

Hoewel de hengels naar nieuwe kandidaten inmiddels uitgegooid zijn, is het nog niet helemaal duidelijk wanneer de opnames voor het nieuwe seizoen kunnen beginnen. Yvon Jaspers en KRO-NCRV zien het namelijk niet zitten om voor cupido te gaan spelen als er constant 1,5 meter afstand gehouden moet worden. De ervaring leert dat het zonder die afstand vaak al lastig genoeg is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!