Nieuw Songfestival-nummer van S10 nu al verpest door ranzige ‘mama appelsap’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het liedje dat zangeres S10 namens Nederland gaat zingen op het Eurovisie Songfestival van 2022 is uit! ‘De Diepte’ is schitterend, maar radio-luisteraars hebben het nummer nú al weten te verpesten met deze ontzettend vieze ‘verkeerde’ songtekst…

Zangeres S10 vertegenwoordigt ons land dit jaar tijdens het Eurovisie songfestival. De echte naam van S10 is Stien den Hollander. In december 2021 werd bekend dat S10 het Nederlandse nummer voor het songfestival ging schrijven en zingen. Vol spanning hebben we allemaal gewacht op het liedje ‘De Diepte’, dat inmiddels overal te beluisteren is.

De Diepte van S10 verpest door ‘mama appelsap’

Een luisteraar van 3fm belde direct na het uitkomen van ‘De Diepte’ snel naar de studio. Hij had namelijk al een opvallende ‘mama appelsap’ ontdekt. Meteen in de eerste zin van het Songfestival-nummer is het al raak: S10 lijkt te zingen: “Ken je het gevoel dat, dat je drol er niet uit komt?” De originele versie is: ”ken je het gevoel dat, dat je droom niet uitkomt”. Op die manier is het kwetsbare en beeldschone liedje binnen no-time alweer verpest! Na deze uitspraak zegt de luisteraar nog wel: “S10 als je dit hoort, sorry en veel succes op het Songfestival”. Bedankt hè!

Lees ook: Dit is waarom S10 de meest opvallende Songfestival-inzending ooit is

Duncan Laurence geeft mening over De Diepte van S10

Als teaser werd er door AVRO tros een filmpje op YouTube gedeeld waarin oud kandidaten van het Eurovisie songfestival het liedje mogen horen We zien vijf oud deelnemers met een koptelefoon op luisteren naar het nieuwe nummer nog voordat hij uit is. Ze mogen hun mening geven over het nummer maar blijven allemaal erg voorzichtig. Zo zeggen ze allemaal dat ze het refrein erg goed vinden. Duncan zegt dat hij het nummer erg cool vindt. Daarnaast zegt hij dat het leuke aan het nummer is dat de woorden in het refrein in het Nederlands zijn maar ook zouden kunnen werken in het Engels. Duncan hoopt dan ook dat buitenlandse mensen vaak de lyrics gaan googelen. De in Nederland wonende Stefania Liberakakis kreunt dat ze S10 haar stem zo mooi vindt. Zelf deed Stefania vorig jaar mee tijdens het songfestival voor Griekenland. Ze werd tiende met haar nummer ”Last Dance”. De Nederlandse inzending van vorig jaar, Jeangu Macrooy noemt het een nummer van S10 ”a good sad song”.

Bekijk het fragment hier:

S10 zingt in het Nederlands op Songfestival

In tegenstelling tot veel van de vorige Songfestival-inzendingen van Nederland gaat S10 in het Nederlands zingen. Dat is een flink risico, aangezien we sinds de introductie van de ‘halve finale-constructie’ bij het Songfestival nog niet doorgedrongen zijn tot de finale met een Nederlandstalige inzending. Laten we hopen dat S10 met die enorme druk om kan gaan. Aan het liedje zal het vermoedelijk niet liggen. Aan die ranzige ‘mama appelsap’ misschien wel!

S10 zingt graag verdrietige liedjes

Zangeres S10 is geboren in Hoorn en is pas 21 jaar oud. Ondanks haar piepjonge leeftijd schrijft ze al erg gevoelige liedjes. Zo scoorde ze eerder een super grote hit genaamd Adem je in met de bekende rappers Frenna en Kevin. Ook De Diepte is een erg emotioneel nummer met een beetje een verdrietige ondertoon. Zo zingt ze meermaals dat ze haar lief niet wil laten gaan terwijl ze vast zit in de diepte. Ook is er al gelijk een videoclip uitgebracht. Deze is net zo somber als het liedje zelf:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.