Nieuw! Loki is de nieuwe Marvel hit serie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is tijd voor een nieuwe Marvel serie, namelijk Loki. En het is weer een enorme hit! Marvel’s grootste antiheld krijgt zijn moment in de spotlight.

Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe is in volle gang. Black Widow komt binnenkort eindelijk in de bioscopen en zowel Falcon and the Winter Soldier als WandaVision vielen goed in de smaak bij fans. En nu is het tijd dat een van Marvel Studios’ meest geliefde personages zijn eigen stoere serie krijgt. Loki is pas net begonnen, maar is nu al een regelrechte hit!

Lees ook: KIJKEN: Wandavision is de nieuwe Marvel hit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel)

Loki gaat al even mee

Al sinds de eerste Thor film vertolt Tom Hiddleston de rol van de Noorse god. Loki is dus al even op scherm te bewonderen. Eerst als bad guy, daarna als een soort tragische antiheld en in de laatste paar films toch wel als een aardige goedzak. Toch heeft hij nooit de hoofdrol weten te pakken in een film of serie. Maar daar komt nu eindelijk verandering in. Aan de trailer te zien belooft Loki een grappig, spannend en meeslepend avontuur te worden. Zeker het kijken waard dus!

Is de eerste aflevering een beetje goed?

De eerste aflevering van Loki is inmiddels al online gezet en de reacties stromen langzaam binnen. De toon wordt vrij snel aan het begin van de serie gezet. Vol humor en niet te serieus. Toch zijn er een aantal mooie momenten, waar verschillende acteurs met hun personages echt wel hun moment krijgen om te shinen. Tom Hiddleston doet het als vanouds fantastisch als de God of Mischief, maar ook Owen Wilson, iemand waarvan je niet zo snel zou verwachten dat hij in een Marvel film of serie zou stappen, doet het uitmuntend. De actie is nog niet zo aanwezig, maar de rest van de eerste aflevering is meeslepend en erg grappig. Genoeg redenen dus om te gaan kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel)

Welke Loki is dit nou?

Het valt heel goed te begrijpen als je niet helemaal meer door hebt hoe de vork in de steel zit. Loki is ook al binnen het Marvel universum meerdere malen dood gegaan en teruggekomen. Maar na Avengers: Infinity War leek het toch echt gedaan met het personage. Maar toen werd in Avengers: Endgame tijdreizen uitgevonden en dat opende de deur voor een heleboel leuke nieuwe opties. Dit is namelijk helemaal niet de Loki die je kent van Thor: Ragnarok en de laatste Avengers films. Dit is namelijk de Loki uit 2012, die net na zijn gevecht met de Avengers de Tesseract, een soort galactische teleporter, wist te stelen in Endgame en daarmee van zichzelf een tijdreis paradox maakte. Een soort Loki die buiten de tijdlijn bestaat. Deze Loki heeft nooit zijn ouders verloren en met Thanos gevochten. Verwarrend? Ja, wel een beetje toch? Gelukkig kan je hieronder snel een samenvatting zien van alle momenten met Loki in de MCU. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!