WOW: Nicolette Kluijver verkleedt zich als echte bondgirl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver besloot haar volgers te trakteren op dit leuke kiekje!

Nadat het een tijdje stil is geweest rondom presentatrice Nicolette Kluijver, is de blondine sinds kort weer een stuk actiever op Instagram. Zo deelt ze regelmatig nieuwe foto’s en video’s met haar trouwe volgers. Daarnaast is Nicolette ook weer op televisie te bewonderen. Zo verzorgt ze namelijk de presentatie van het gloednieuwe RTL4-programma De Perfecte Verbouwing. Daarin zien bewoners de transformatie van hun huis via een VR-bril. Een onderwerp waar Nicolette zich duidelijk door heeft laten inspireren!

Nicolette Kluijver als Bondgirl

Gelukkig hebben we voor de transformatie van presentatrice Nicolette Kluijver zelf géén VR-bril of verbeeldingvermogen nodig. Nee, Nicolette deelde het resultaat van haar transformatie tot heuse Bond-girl namelijk gewoon lekker via Instagram. Iets dat haar volgers zeker weten te waarderen. Als het aan hen ligt speelt Nicolette Kluijver dan ook zéker mee in de eerstvolgende Bond-film. We hebben zo het vermoeden dat een vervanger voor de vertrekkende Daniel Craig zo gevonden is!

Beeld boven: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!