WOW: Nicolette Kluijver verkleedt zich als echte bondgirl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver besloot haar volgers te trakteren op dit leuke kiekje!

Nadat het een tijdje stil is geweest rondom presentatrice Nicolette Kluijver, is de blondine sinds kort weer een stuk actiever op Instagram. Zo deelt ze regelmatig nieuwe foto’s en video’s met haar trouwe volgers. Daarnaast is Nicolette ook weer op televisie te bewonderen. Zo verzorgt ze namelijk de presentatie van het gloednieuwe RTL4-programma De Perfecte Verbouwing. Daarin zien bewoners de transformatie van hun huis via een VR-bril. Een onderwerp waar Nicolette zich duidelijk door heeft laten inspireren!

Nicolette Kluijver als Bondgirl

Gelukkig hebben we voor de transformatie van presentatrice Nicolette Kluijver zelf géén VR-bril of verbeeldingvermogen nodig. Nee, Nicolette deelde het resultaat van haar transformatie tot heuse Bond-girl namelijk gewoon lekker via Instagram. Iets dat haar volgers zeker weten te waarderen. Als het aan hen ligt speelt Nicolette Kluijver dan ook zéker mee in de eerstvolgende Bond-film. We hebben zo het vermoeden dat een vervanger voor de vertrekkende Daniel Craig zo gevonden is!

Beeld boven: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!