WOW: Nicolette Kluijver verkleedt zich als echte bondgirl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver besloot haar volgers te trakteren op dit leuke kiekje!

Nadat het een tijdje stil is geweest rondom presentatrice Nicolette Kluijver, is de blondine sinds kort weer een stuk actiever op Instagram. Zo deelt ze regelmatig nieuwe foto’s en video’s met haar trouwe volgers. Daarnaast is Nicolette ook weer op televisie te bewonderen. Zo verzorgt ze namelijk de presentatie van het gloednieuwe RTL4-programma De Perfecte Verbouwing. Daarin zien bewoners de transformatie van hun huis via een VR-bril. Een onderwerp waar Nicolette zich duidelijk door heeft laten inspireren!

Nicolette Kluijver als Bondgirl

Gelukkig hebben we voor de transformatie van presentatrice Nicolette Kluijver zelf géén VR-bril of verbeeldingvermogen nodig. Nee, Nicolette deelde het resultaat van haar transformatie tot heuse Bond-girl namelijk gewoon lekker via Instagram. Iets dat haar volgers zeker weten te waarderen. Als het aan hen ligt speelt Nicolette Kluijver dan ook zéker mee in de eerstvolgende Bond-film. We hebben zo het vermoeden dat een vervanger voor de vertrekkende Daniel Craig zo gevonden is!

Beeld boven: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!