Nicolette Kluijver smokkelt wijn naar expeditie-eiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Nicolette Kluijver smokkelt wijn

Ja, je leest het goed. Nicolette Kluijver, de presentatrice van het populaire ”red jezelf op een onbewoond eiland” programma heeft toegegeven meerdere pakken wijn mee gesmokkeld te hebben naar het Expeditie Robinson eiland.

We begrijpen het wel hoor, Nic

Dat Nicolette wijn mee smokkelt naar het eiland komt voor ons niet echt als een verrassing. We vonden de presentatrice de afgelopen afleveringen al erg vrolijk gestemd. Je ziet maar, een alcoholische versnapering zo nu en dan doet wonderen! Daarnaast nemen we het Nic ook niet kwalijk. Wij zouden ook niet bepaald te genieten zijn, na zes weken zonder alcohol.

Oh, dus daar ben je Frits!

Van Nicolette’s dranksmokkel, is het bruggetje al snel gelegd naar het alcoholgebruik van onze favoriete politiek-verslaggever: Fritsie. Na toegegeven te hebben dat hij een alcoholprobleem heeft, verdween hij per direct van de buis. Nu vroegen we ons al af wat Frits met zijn ongeplande vakantieverlof aan het doen was. Maar, nu wordt alles duidelijk! Kijk, dat Nicolette één pak wijn meesmokkelt snappen we nog wel. Twee pakken wijn is echter toch wel een beetje verdacht. ‘Wie is toch dat drankmaatje van Nic?’ Nou, we weten het hoor: het is niemand minder dan Frits himself! We hebben hem nog niet gespot tijdens een van de afleveringen, maar we zijn er zeker van dat we hem nog wel zien verschijnen in een zwembroek met een flitsend palmboommotiefje en een glaasje vino in zijn hand. Een welverdiende vakantie voor Frits, als je het ons vraagt.

Wijn is niet het enige dat mee gesmokkeld wordt…

Wie dacht dat het alléén bij het smokkelen van alcoholische dranken bleef, is mooi in de aap gelogeerd. Naast wijn werden er namelijk ook condooms gesmokkeld naar het eiland. Vóórdat we de geruchtenmolen aanzwengelen met betrekking tot een eventuele romance tussen Nic en Frits: zij waren het niet! De smokkelaar van de condooms was niemand minder dan Eva Koreman (35). Volgens Eva zelf nam ze de condooms mee om dingen in te kunnen verstoppen. Nou Eva, wij weten allemaal dat er maar één ding is dat er in die rubbertjes werd verstopt ;).

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten