Nicolette Kluijver smokkelt wijn naar expeditie-eiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Nicolette Kluijver smokkelt wijn

Ja, je leest het goed. Nicolette Kluijver, de presentatrice van het populaire ”red jezelf op een onbewoond eiland” programma heeft toegegeven meerdere pakken wijn mee gesmokkeld te hebben naar het Expeditie Robinson eiland.

We begrijpen het wel hoor, Nic

Dat Nicolette wijn mee smokkelt naar het eiland komt voor ons niet echt als een verrassing. We vonden de presentatrice de afgelopen afleveringen al erg vrolijk gestemd. Je ziet maar, een alcoholische versnapering zo nu en dan doet wonderen! Daarnaast nemen we het Nic ook niet kwalijk. Wij zouden ook niet bepaald te genieten zijn, na zes weken zonder alcohol.

Oh, dus daar ben je Frits!

Van Nicolette’s dranksmokkel, is het bruggetje al snel gelegd naar het alcoholgebruik van onze favoriete politiek-verslaggever: Fritsie. Na toegegeven te hebben dat hij een alcoholprobleem heeft, verdween hij per direct van de buis. Nu vroegen we ons al af wat Frits met zijn ongeplande vakantieverlof aan het doen was. Maar, nu wordt alles duidelijk! Kijk, dat Nicolette één pak wijn meesmokkelt snappen we nog wel. Twee pakken wijn is echter toch wel een beetje verdacht. ‘Wie is toch dat drankmaatje van Nic?’ Nou, we weten het hoor: het is niemand minder dan Frits himself! We hebben hem nog niet gespot tijdens een van de afleveringen, maar we zijn er zeker van dat we hem nog wel zien verschijnen in een zwembroek met een flitsend palmboommotiefje en een glaasje vino in zijn hand. Een welverdiende vakantie voor Frits, als je het ons vraagt.

Wijn is niet het enige dat mee gesmokkeld wordt…

Wie dacht dat het alléén bij het smokkelen van alcoholische dranken bleef, is mooi in de aap gelogeerd. Naast wijn werden er namelijk ook condooms gesmokkeld naar het eiland. Vóórdat we de geruchtenmolen aanzwengelen met betrekking tot een eventuele romance tussen Nic en Frits: zij waren het niet! De smokkelaar van de condooms was niemand minder dan Eva Koreman (35). Volgens Eva zelf nam ze de condooms mee om dingen in te kunnen verstoppen. Nou Eva, wij weten allemaal dat er maar één ding is dat er in die rubbertjes werd verstopt ;).

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Gerelateerde berichten