Nicolette Kluijver schittert op iedere foto van nieuwe modelshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het komt weinig voor dat alle foto’s van een modelshoot een succes zijn. Maar als je met Nicolette Kluijver werkt is dat wel het geval.

Nicolette Kluijver is een zeldzame vondst. Niet alleen is de presentatrice een van de knapste en meest leuke vrouwen van het land, maar ze is ook nog eens een natuurtalent als het om fotoshoots aan komt. Tijdens haar laatste klus is zowaar elke foto een enorm succes geworden. Daar schittert ze namelijk op elke foto. En dat bewijst maar weer eens hoe aantrekkelijk Nicolette kan zijn zonder daar heel erg haar best voor te doen. Haar natuurlijke uitstraling is genoeg om van elke foto een grandioos succes te maken.

Lees ook: Door deze foto zou jij willen samensmelten met Nicolette Kluijver

Nicolette in een luchtig stofje

Hetw as wel even koud tijdens de shoot, aangezien Nicolette haar best moest doen om op een half bevroren strand de zomercollectie aan te prijzen. Maar met een lach op haar gezicht sloeg deze kanjer zich er doorheen. Nicolette is enorm professioneel als het om fotografie gaat. Er is dan ook geen betere dame om op aantrekkelijke en verleidelijke wijze een nieuwe collectie aan te prijzen. Als Nicolette op je shoot aanwezig is, dan ben je gelukkig. Want dan weet je, wat er ook gebeurt, ik krijg hoe dan ook prachtige foto’s van een prachtige vrouw. En wat blijkt? Dat klopt ook. Elke foto van haar laatste modelshoot is een succes geworden. Dat kan ook niet anders met de verleidelijke Nicolette voor de camera.

Nicolette draagt zwoel zomers jurkje

Het is misschien niet helemaal het juiste weer voor zwoele topjes en korte rokjes, maar Nicolette vindt dat helemaal niet erg. Ze trekt het allemaal aan voor de shoot. Een beetje kou hoort soms bij haar vak. Het voordeel is wel dat Nicolette nu allemaal leuke kleren uit mag proberen die anders nog heel lang in de kast blijven hangen. En dat is gunstig voor iedereen. In een zomers wit jurkje zet Nicolette even haar meest intieme blik op. En dat zorgt gelijk voor een erg prikkelend plaatje. Het is wel duidelijk waarom fotografen zo graag met Nicolette willen werken. Alles wat ze draagt wordt gelijk aantrekkelijk en elke foto is mooi.

nicolette zomerkleding

Het groene huispak van Nicolette

Nicolette heeft niet alleen maar zomerse kleding mogen dragen. Ook mocht ze een aantal andere outfits aan waaronder een groen huispak. En zelfs dat pakje weet Nicolette nog charmant te maken. Nu helpt het natuurlijk een hoop dat de natuurlijke charmes van Nicolette bijna alles wat ze draagt verleidelijk maakt. Lekker casual op de bank wacht ze tot de fotografe klaar is met het maken van haar foto’s. Met haar hoofd is Nicolette al bij de volgende spannende outfit. Want het liefste verruilt ze natuurlijk het stoffige huispak voor een kort zomers rokje. En daar is eigenlijk iedereen het wel mee eens.

nicolette groen pak

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft.