Nicol Kremers frustreert Peter Gillis enorm met deze spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicol Kremers weet met haar laatste actie ex Peter Gillis wel weer flink te frustreren. Maar dat maakt haar niet uit. 

Aantrekkelijke Nicol Kremers frustreert ex met spannende foto

Je kent Nicol Kremers misschien nog wel van het reality programma Massa is Kassa, waar ze aan deelnam met haar ex Peter Gillis. Sinds dat programma is het leven van Nicol nogal veranderd. Ze is niet meer samen met Peter en verdient nu haar geld door spannende plaatjes en filmpjes te verkopen op Onlyfans. Dat is wel even een omschakeling. Ze krijgt daar ongelooflijk veel steun en er zijn best wel wat mensen die van de prachtige dame een leuke foto of video willen kopen. Ze deelt op haar Instagram ook voorproefjes van wat er straks allemaal te zien zal zijn. En daarmee maakt ze haar ex natuurlijk flink jaloers. Deze foto laat bijvoorbeeld zien wat Peter Gillis nu misloopt. En daar zal hij flink van balen.

Lees ook: Foto: Nicol Kremers gaat op haar knieën in extreem kort rokje

Nicol Kremers wil niet langer gezien worden in Massa is Kassa

De knappe dame is misschien bekend geworden vanwege het programma Massa is Kassa, maar inmiddels wil ze niet meer daarmee geassocieerd worden. Nicol doet lekker haar eigen ding en zit niet graag meer aan het programma vast. Daarom ging ze naar producent Talpa toe om een kleine deal te sluiten. Wat er precies is afgesproken is niet bekend, maar Nicol wordt in ieder geval uit het populaire programma gehaald. Misschien heeft ze de hoge bazen van de zender wel een gratis abonnement gegeven op haar pagina in ruil voor de vriendelijke dienst. Dat zou wel verklaren waarom ze zo makkelijk akkoord gaan met het verzoek van Nicol. De verleidelijke dame kan nu helemaal op eigen benen staan, nu ze niet meer vast zit aan het reality programma. En dat moet vast erg lekker voelen.

Nicol Kremers is klaar met Peter Gillis

De reailtyshow, die natuurlijk draaide om Peter Gillis, de ex van Nicol, loopt nog steeds. En om de een of andere reden wilde ze Nicol ook blijven volgen in haar nieuwe carrière. Natuurlijk levert dat spannende televisie op, maar het heeft weinig meer te maken met Peter Gillis, de hoofdpersoon van de realityshow. Het is daarom ook niet zo gek dat Nicol, die de hele relatie voor zichzelf heeft afgesloten, afscheid wilt nemen van het programma. Die wordt namelijk anders elke dag aan Peter herinnerd en dat kan niet fijn zijn als je iets probeert af te sluiten.

Nicol Kremers slaat eigen weg in

Vanaf nu neemt Nicol dus afstand van de reality porgramma’s. Of dat voor altijd zo zal blijven moet tijd gaan uitwijzen. Voor nu lijkt het er in ieder geval op dat ze zich lekker op zichzelf gaat focussen en op haar nieuwe loopbaan en dat ze het hele programma Massa is Kassa en haar ex Peter Gillis ver in het verleden laat rusten. Maar wellicht dat ze binnenkort met Talpa nog wel een nieuwe deal sluit, over een programma alleen voor haar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?