Foto: Nicol Kremers gaat op haar knieën in extreem kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke ex vriendin van Peter Gillis heeft al een tijdje een Onlyfans account aangemaakt en lijkt daar van te genieten.

Nicol Kremers trekt voor fans een bijzonder klein pakje aan

De prachtige Nicol Kremers is na haar breuk met Peter Gillis natuurlijk een hele andere weg opgegaan. Hoewel de realityster natuurlijk in het begin meer een carrière als televisiester en influencer beaamde, lijkt ze zich nu te focussen op de volwassen entertainment industrie. En dat is helemaal niet erg, want daar is Nicol hartstikke goed in lijkt het. Special voor haar fans, als klein voorproefje van wat er gaat komen, heeft Nicol een super strak pakje aangetrokken waar echt van alles al in te zien is. Dit trekt zeker de aandacht onder haar volgers. De foto is niet het enige bijzondere wat er de afgelopen weken gebeurde in het leven van Nicol. De knappe dame heeft namelijk ook een nieuwe liefde aan de haak geslagen en het is een bekende. Maar in dit artikel vertellen we je er graag alles over!

Lees ook: Foto: Nicol Kremers geniet van de zon en knalt bijna uit haar jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

Nicol Kremers gaat wel erg diep op haar knieën

Natuurlijk is de post van Nicol bedoeld om haar volgers alvast een beetje lekker te maken. Zo hoopt de knappe dame dat iedereen straks haar foto’s en video’s koopt. Dat is haar doel. Met een foto als deze moet dat ook zeker wel gaan lukken. Nicol ziet er namelijk ongelooflijk goed uit op het plaatje. Haar korte rokje verbergt bijna niks op haar aantrekkelijke lichaam. Ook haar strakke shirtje laat weinig aan de verbeelding over. Met haar aantrekkelijke lijf moet het Nicol wel lukken om binnenkort de grootste Nederlander te worden op het spannende platform. Dat zou wel goed uitkomen voor de prachtige ex van Peter Gillis, want er gaan nog steeds geruchten rond dat ze momenteel erg krap bij kas zou zitten. Een extra centje via Onlyfans zou ook gelijk een einde maken aan die langlopende geruchten.

Nicol Kremers en Martijn uit Married At First Sight zijn bij elkaar

Er is weer een bijzonder bericht naar buiten gekomen over Nicol Kremers. Zo lijkt het alsof het ‘model’ een nieuwe liefde heeft. En het is geen onbekende. De nieuwe partner vanNicol zou namelijk Martijn zijn, een van de meest controversiële deelnemers aan Married At First Sight. Martijn was een van de kandidaten die in het programma een scheiding heeft gehad na een ongelooflijk harde ruzie. Dit was toevallig met een andere Nicole. Zou hij de dames gewoon door elkaar gehaald hebben? Het zou kunnen natuurlijk. Of hij heeft een type, namelijk vrouwen met de voornaam Nicol(e). Het lijkt bijna te gek voor woorden, maar het ziet ernaar uit alsof deze twee realitysterren elkaar helemaal gevonden hebben. Op de foto hieronder lijken ze het ontzettend naar hun zin te hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martijn Prins (@martijnprins040)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.