Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto’s.

Prachtige realityster haalt inkomstenbron uit nieuwe website

Het is weer zover. Een nieuwe BN’er heeft een account aangemaakt op een zekere betaalde website voor pikante foto’s. En deze keer is het niemand minder dan Nicol Kremers. Haar kan je misschien wel het beste kennen als de ex van Peter Gillis. De twee gingen vorig jaar uit elkaar en waarschijnlijk is haar zakgeld inmiddels helemaal opgedroogd, want Nicol besluit dat het tijd wordt voor een carrière switch. Hoewel ze met Massa is Kassa niet heel verlegen hoeft te zitten om centen is het toch wel fijn om wat extra’s te hebben, zeker nu haar steun en toeverlaat Peter niet meer er is om af en toe een leuk cadeautje te geven. En dus besluit Nicol om wel hele intieme foto’s van zichzelf te gaan verkopen. En natuurlijk waren sommige mensen daar als de kippen bij. Zo kwam Yvonne Coldeweijer als eerste met het nieuws naar buiten. Al had ze voorheen wel haar vermoedens.

De normale 9 tot 5 baan is niks voor Nicol

De knappe dame heeft ook wel een erg goede reden om niet een gewone baan te vinden. Die zijn er volgens Nicol namelijk helemaal niet. Vanwege de hele situatie tussen haar en Peter, vindt Nicol het nu lastig om aan een baan te komen. Maar de nieuwe carrière die ze nu uitkiest past volgens Nicol zelf echt perfect bij haar. Nicol heeft natuurlijk allemaal spannende plannetjes op het platform. Wat ze dan precies gaat doen? Nou, ze heeft al laten vallen dat ze slagroom erg fijn vindt. Dus misschien plaatst ze binnenkort wel een foefje slagroom op een hele bijzondere plek. Je kan Nicol inmiddels volgen en steunen op het platform, dus als je nog een goede manier zoekt om je spaargeld er doorheen te jagen, dan staat Nicol paraat.

Nicol moet haar profiel nog wel een beetje een upgrade geven

Natuurlijk staat het spannende profiel van Nicol nog helemaal in de startblokken. Maar ze mag het nu al wel een klein beetje een upgrade geven. Haar Engels is nu niet helemaal perfect. Maar de foto’s die je op het profiel van Nicol kan zien zijn daarentegen, hoewel het er nog niet veel zijn, wel gewoon erg mooi. Geef het dus een paar maanden tot Nicol wat gegroeid is op het platform. Dan krijg je namelijk echt wat terug voor je geld, mocht je Nicol willen steunen door een centje te geven.

Nicol en Levi maken samen content

Het was Yvonne Coldeweijer al opgevallen dat Nicol Kremers een andere bekende Nederlander volgt die op het platform zit, en hij haar ook. Levy is al een tijdje single en ook Nicol heeft geen partner meer. Misschien maar eens tijd om de handen ineen te slaan, of andere lichaamsdelen, en samen nieuwe content te gaan maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...