Nicol Kremers deelt eerste foto’s van betaalde website

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto’s.

Prachtige realityster haalt inkomstenbron uit nieuwe website

Het is weer zover. Een nieuwe BN’er heeft een account aangemaakt op een zekere betaalde website voor foto’s. En deze keer is het niemand minder dan Nicol Kremers. Haar kan je misschien wel het beste kennen als de ex van Peter Gillis. De twee gingen vorig jaar uit elkaar en waarschijnlijk is haar zakgeld inmiddels helemaal opgedroogd, want Nicol besluit dat het tijd wordt voor een carrière switch. Hoewel ze met Massa is Kassa niet heel verlegen hoeft te zitten om centen is het toch wel fijn om wat extra’s te hebben, zeker nu haar steun en toeverlaat Peter niet meer er is om af en toe een leuk cadeautje te geven. En dus besluit Nicol om wel hele foto’s van zichzelf te gaan verkopen. En natuurlijk waren sommige mensen daar als de kippen bij. Zo kwam Yvonne Coldeweijer als eerste met het nieuws naar buiten. Al had ze voorheen wel haar vermoedens.

De normale 9 tot 5 baan is niks voor Nicol

De knappe dame heeft ook wel een erg goede reden om niet een gewone baan te vinden. Die zijn er volgens Nicol namelijk helemaal niet. Vanwege de hele situatie tussen haar en Peter, vindt Nicol het nu lastig om aan een baan te komen. Maar de nieuwe carrière die ze nu uitkiest past volgens Nicol zelf echt perfect bij haar. Nicol heeft natuurlijk allemaal spannende plannetjes op het platform. Wat ze dan precies gaat doen? Nou, ze heeft al laten vallen dat ze slagroom erg fijn vindt. Dus misschien plaatst ze binnenkort wel een foefje slagroom op een hele bijzondere plek. Je kan Nicol inmiddels volgen en steunen op het platform, dus als je nog een goede manier zoekt om je spaargeld er doorheen te jagen, dan staat Nicol paraat.

Nicol moet haar profiel nog wel een beetje een upgrade geven

Natuurlijk staat het spannende profiel van Nicol nog helemaal in de startblokken. Maar ze mag het nu al wel een klein beetje een upgrade geven. Haar Engels is nu niet helemaal perfect. Maar de foto’s die je op het profiel van Nicol kan zien zijn daarentegen, hoewel het er nog niet veel zijn, wel gewoon erg mooi. Geef het dus een paar maanden tot Nicol wat gegroeid is op het platform. Dan krijg je namelijk echt wat terug voor je geld, mocht je Nicol willen steunen door een centje te geven.

Nicol en Levi maken samen content

Het was Yvonne Coldeweijer al opgevallen dat Nicol Kremers een andere bekende Nederlander volgt die op het platform zit, en hij haar ook. Levy is al een tijdje single en ook Nicol heeft geen partner meer. Misschien maar eens tijd om de handen ineen te slaan, of andere lichaamsdelen, en samen nieuwe content te gaan maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...