Nicol Kremers bewijst met déze foto’s dat Peter Gillis haar enorm moet gaan missen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Peter Gillis moet toch echt gaan heroverwegen of het wel helemaal over is met Nicol Kremers, want de foto’s die Nicol nu online heeft gezet, moet de grote Oostappen-baas toch aan het denken zetten! 

Nicol Kremers zet Peter Gillis aan het denken met deze foto’s

Iedereen kent het bekende koppel van het televisieprogramma Massa is kassa! De welvarende Peter Gillis met zijn 12 vakantieparken en Nicol Kremers. Zij is heel erg goed in het uitgeven van het geld van Peter. Ondanks hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, zijn de twee in harmonie uit elkaar gegaan. Dat zijn tenminste de woorden van Peter Gillis. Nadat het koppel officieel een punt achter de relatie heeft gezet, doet Nicol even gek en gooit ze allemaal zeer foto’s van haarzelf op Instagram. Het lijkt erop alsof Nicol het expres doet en wil laten zien wat Peter moet gaan missen. Nicol Kremers lijkt trouwens niet zo erg in te zitten over de beëindiging van de relatie. Mevrouw Kremers neemt het er weer lekker ruim van in een peperduur restaurant!
In deze video laat Nicol Kremers zichzelf van een hele andere kant zien!

Nicol Kremers is bezig met een fotoshoot, maar niet zomaar één! Ze ligt half naakt op een super klein tafeltje met een speeltje voor volwassenen in haar hand. Haar pluspunten vallen er zo uit als mevrouw Kremers even niet goed op let. Gaat dit niet wat ver? We weten van Nicol dat ze bezig is met een winkel openen met speeltjes voor volwassen. Hier zal de fotoshoot hoogstwaarschijnlijk ook voor bedoeld zijn. Er is heel wat commentaar op de video die de knappe ex van Peter Gillis op haar Instagram-profiel heeft geplaatst. Ondanks de felle reacties, zijn er gelukkig ook fans die haar blijven steunen en zeggen dat ze lekker moet doen waar ze zichzelf goed bij voelt.

De woorden van Peter Gillis over beëindiging relatie met Nicol Kremers

“Beste vrienden en fans. In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan”, schrijft de ondernemer deze vrijdag op zijn Instagram. “Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan.” Samen had het koppel een immens populaire realityserie, waarvan inmiddels 9 seizoenen zijn gemaakt. Nicol zal geen deel uitmaken van de vaste cast van seizoen 10 van de serie Massa is Kassa. Het huidige seizoen van Massa is Kassa al volledig opgenomen is en zoals gepland worden uitgezonden tot en met 20 februari. “Nicol zal niet tot de vaste gezichten behoren in het volgende seizoen dat in mei van start gaat op SBS6” klinkt het tot slot. peter Gillis sluit af met de boodschap dat hij en Nicol voorlopig met rust gelaten willen worden. “We gaan dit eerst verwerken” laat de beste man nog als slotreactie weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.