Netflix komt met trailer van Nederlandse misdaadfilm Forever Rich

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederlandse serie scoren weer erg goed op de internationale markt. Daarom heeft Netflix ook groen licht gegeven voor de vette misdaadfilm Forever Rich.

Netflix maakt grote sporingen in het aanschaffen van Nederlandse Originals. Eerder scoorde de streaminggigant natuurlijk al flink met de serie Undercover over de drugshandel in Limburg. En nu komt er weer een nieuwe, vette misdaadfilm van Nederlandse bodem. Forever Rich belooft een snelle, spannende film te worden waar de actie je om de oren springt. De serie belooft een spannende rit van begin tot eind te worden.

Lees ook: Het laatste seizoen van La Casa de Papel staat op Netflix

Netflix moet de quota vullen

Waarom Netflix na Undercover en Ferry nu weer met een Nederlandse Original komt heeft meer te maken dan alleen met succes. De Nederlandse series en films lijken op Netflix goed te scoren, al zal je dat nooit zeker weten, omdat Netflix geen kijkcijfers deelt. Maar daarnaast heeft de streamingsite ook met regelgeving te maken. Europa eist namelijk dat streamingdiensten een percentage van het aanbod content lokaal inkoopt of produceert. En daarom zet Netlfix flink in op Nederlandse films en series.

Een spannende trailer

Het volgende, hopelijke grote succes op Netflix wordt dus Forver Rich. De titel belooft al snel en veel geld en dus waarschijnlijk een wereld vol malafide deals en ongure types. Maar gelukkig heeft Netflix ook een trailer gedeeld van de film, zodat je niet hoeft te blijven gissen naar het plot. En die trailer belooft veel goeds. Niet allen heeft de Netflix Original een geweldige cast, ook zit het vol spannende momenten. Je blijft als kijker op het puntje van je stoel zitten.

Het spannende plot

De film gaat over Richie, een rapper die een stoere reputatie heeft hoog te houden. Totdat hij een avond wordt overvallen. De overvallers filmen alles en zetten het voorval online. Richie wordt dus compleet vernederd. En op dat moment begint Forever Rich echt. Richie start een zenuwslopende jacht op de overvallers om zijn reputatie te redden. Hij moet daarbij flink over zijn eigen grenzen heen om zijn imago weer terug te krijgen en wraak te nemen op de overvallers.

Kan je niet wachten?

Gelukkig staat er nog een hoop ander moois op Netflix voor als je niet kan wachten op deze Nederlandse knaller. Zo staat sinds een week het nieuwe seizoen van La Casa de Papel op de streamingsite. En dat is ook echt een enorme hit. Het laatste seizoen van de serie is gelijk een van de meest spannende en houdt je continu in spanning. Dus als je de komende tijd niks te kijken hebt, dan is deze Spaanse misdaadserie absoluut een aanrader. Het seizoen eindigt is wel in twee delen gesplitst met een enorme cliffhanger in het midden. Maar in December komen ook de laatste afleveringen van het Netflix fenomeen online te staan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!