Het laatste seizoen van La Casa de Papel staat op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Je hebt er even op moeten wachten, maar het is eindelijk zover. Het spannende laatste seizoen van La Casa de Papel staat dan eindelijk op Netflix.

Het is dan eindelijk zover. Het langverwachte laatste seizoen van misdaadserie La Casa de Papel is eindelijk begonnen. De serie valt momenteel op netflix weer te bekijken. Tenminste, het eerste deel van het seizoen dan. Het tweede deel van seizoen vijf zal later dit jaar, in December, vrijgegeven worden. Dat betekent dat 2021 het doek valt voor El Professor en zijn dievenbende. Maar je kan er op rekenen dat de bankrovers afsluiten met een knal!

Lees ook: Gone for Good is de nieuwe sensatie serie op Netflix

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Het nieuwe seizoen begint bruter dan ooit

De dievenbende uit La Casa de Papel heeft de afgelopen seizoenen al een hoop te verduren gehad. Ze verloren vrienden en familie en een van hen wordt gegijzeld en gemarteld voor informatie. Mentaal zit de bende aan het eind van hun Latijn. Maar je weet wat er gebeurt als je een kat in het nauw drijft. Die vecht dan keihard terug. en dat is ook precies wat er te wachten staat in het explosieve laatste seizoen van La Casa de Papel. el Professor wordt gegijzeld door oud-agente Alicia Sierra, de bende zit in het nauw en de politie en het leger staan op het punt om binnen te vallen. Hoe komt dit nog goed? Met meer wapens en explosieven dan je lief is en een leider die niet alleen briljant is, maar ook nog snel kan schakelen en improviseren moet er vast wel een geniale, en wellicht extreem gewelddadige, oplossing komen. Kijk hieronder alvast snel een voorproefje voor je het nieuwste seizoen binged op Netflix.

Zelf de koninklijke munt beroven? Dat kan!

Altijd al een rode overall aan willen trekken, een Dali masker op willen zetten en zelf de Koninklijke Munt willen beroven? Nou, dan heb je geluk, want dat kan gewoon. Netflix heeft in Den Haag een La Casa de Papel experience neergezet. In het voormalig bankgebouw van de Nederlandse Bank kan je als fan regelrecht in de wereld van de spannende serie stappen. In El Hotel de Papel kijk je als fan je ogen uit. De meest iconische scenes uit de serie zijn nagemaakt, zodat je als fan echt in de huid van de boevenbende kan kruipen. Het gaat natuurlijk maar om 1 ding, de buit! Dus aan het einde van de experience kom je uit bij een echte goudkluis waar een massieve kluisdeur en een hypermodern alarmsysteem de laatste proef zijn in het bemachtigen van het geld. Waan je jezelf net zo slim als El professor en zijn bende? Dan is het de moeite waard even langs te gaan. Anders kan je ook La Casa de Papel vanaf je luie bank volgen. Dat is namelijk minstens net zo spannend!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?