NETFLIX: horrorserie Sweet Home showt pandemie in kwadraat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sweet Home op Netflix grijpt je bij de keel en laat je niet meer los! Wat zou je doen als iedereen om je heen in gore monsters verandert? Keihard terugvechten natuurlijk!

Er staan je rare, duistere en spannende gebeurtenissen te wachten in de Zuid-Koreaanse horrorserie Sweet Home. Deze griezelige tv-serie grijpt je meteen met een monsterachtige klauw bij de keel. Tegenstribbelen helpt niet, je moet weten wat er verder gebeurt! Bingen met een griezelige dwang, dat kom je niet vaak tegen op Netflix…

Lees ook: Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Nieuwe trailer van Netflixserie Sweet Home

Laat je niet afschrikken door het ‘vreemde’ taaltje in Sweet Home, de nieuwste horrorserie op Netflix. Ondertiteling aan en gaan! In Zuid-Korea weten ze misschien nog wel beter hoe ze de kijker in moordend tempo langs allerlei jumpscares, smerige special effects en mooie menselijke momentjes moeten leiden. Wat je te wachten staat: de eenzame Cha Hyun Soo vertrekt na een familietragedie naar een appartementencomplex in Green Home. Als hier een virus uitbreekt waardoor mensen in bloeddorstige monsters veranderen moeten deze eenzame tiener en zijn flatgenoten ervoor zorgen dat ze uit de klauwen van het virus blijven.

Sweet Home gaat met de tijd mee

In deze serie komt de welbekende wereldwijde pandemie niet direct ter sprake, maar er wordt wel subtiel verwezen naar het virus. Er wordt in het appartement bijvoorbeeld een quarantaine aangekondigd en de bewoners moeten dus binnen blijven. Een soort lockdown dus. Komt je best wel bekend voor, toch? De regisseurs hebben dus zeker wel geprobeerd rekenen te houden met de huidige situatie. Dit maakt het natuurlijk nog leuker voor de kijkers: een herkenbaar drama, maar dan op veilige afstand!

Wanneer is Sweet Home te zien op Netflix?

Sweet Home staat op Netflix sinds 19 december 2020. Je hoeft dus geen moment langer te wachten om deze actieserie te kijken. Er is op het moment nog maar 1 seizoen van deze serie en deze heeft 10 afleveringen. De afleveringen duren tussen de 45 en 60 minuten. Er is nog geen tweede seizoen aangekondigd, maar dat er een tweede seizoen komt lijkt al min of meer in kannen en kruiken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!