NETFLIX: horrorserie Sweet Home showt pandemie in kwadraat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sweet Home op Netflix grijpt je bij de keel en laat je niet meer los! Wat zou je doen als iedereen om je heen in gore monsters verandert? Keihard terugvechten natuurlijk!

Er staan je rare, duistere en spannende gebeurtenissen te wachten in de Zuid-Koreaanse horrorserie Sweet Home. Deze griezelige tv-serie grijpt je meteen met een monsterachtige klauw bij de keel. Tegenstribbelen helpt niet, je moet weten wat er verder gebeurt! Bingen met een griezelige dwang, dat kom je niet vaak tegen op Netflix…

Lees ook: Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Nieuwe trailer van Netflixserie Sweet Home

Laat je niet afschrikken door het ‘vreemde’ taaltje in Sweet Home, de nieuwste horrorserie op Netflix. Ondertiteling aan en gaan! In Zuid-Korea weten ze misschien nog wel beter hoe ze de kijker in moordend tempo langs allerlei jumpscares, smerige special effects en mooie menselijke momentjes moeten leiden. Wat je te wachten staat: de eenzame Cha Hyun Soo vertrekt na een familietragedie naar een appartementencomplex in Green Home. Als hier een virus uitbreekt waardoor mensen in bloeddorstige monsters veranderen moeten deze eenzame tiener en zijn flatgenoten ervoor zorgen dat ze uit de klauwen van het virus blijven.

Sweet Home gaat met de tijd mee

In deze serie komt de welbekende wereldwijde pandemie niet direct ter sprake, maar er wordt wel subtiel verwezen naar het virus. Er wordt in het appartement bijvoorbeeld een quarantaine aangekondigd en de bewoners moeten dus binnen blijven. Een soort lockdown dus. Komt je best wel bekend voor, toch? De regisseurs hebben dus zeker wel geprobeerd rekenen te houden met de huidige situatie. Dit maakt het natuurlijk nog leuker voor de kijkers: een herkenbaar drama, maar dan op veilige afstand!

Wanneer is Sweet Home te zien op Netflix?

Sweet Home staat op Netflix sinds 19 december 2020. Je hoeft dus geen moment langer te wachten om deze actieserie te kijken. Er is op het moment nog maar 1 seizoen van deze serie en deze heeft 10 afleveringen. De afleveringen duren tussen de 45 en 60 minuten. Er is nog geen tweede seizoen aangekondigd, maar dat er een tweede seizoen komt lijkt al min of meer in kannen en kruiken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!