MUST-SEE: Georgina Verbaan is terug in KLEM

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

KLEM is terug! Seizoen 3 van deze Nederlandse hitserie is begonnen, gelukkig ook weer met Georgina Verbaan in één van de hoofdrollen. Dat de serie nu zelfs internationaal begint te scoren is makkelijk te verklaren…

Mensen die niet verder dan Netflix of Videoland kijken voor hun dagelijkse dosis vermaak lopen een pareltje mis! KLEM is één van de beste series van Nederlandse bodem, ‘gewoon’ te zien op NPO 3! Seizoen 3 is inmiddels begonnen, mét Georgina Verbaan die in de voorgaande seizoenen ook al de show stal…

Lees ook: TIP: Deze Netflix-series slepen je door de quarantaine heen

KLEM seizoen 3 begonnen

Elke donderdag op NPO3 kan je weer genieten van een nieuwe aflevering van KLEM. De serie, die gaat over belastingspecialist Hugo (Barry Atsma) die vanwege zijn jonge dochtertje in aanraking komt met ex-crimineel Marius (Jacob Derwig) en zijn vrouw (Georgina Verbaan). Wie normaal huiverig is om film of tv van Nederlandse bodem te kijken moet een uitzondering maken voor KLEM. Deze spannende show is namelijk on-Nederlands goed!

Georgina Verbaan verrast door Ricky Gervais

Komiek en regisseur Ricky Gervais, bekend van The Office, noemde uit het niets KLEM in zijn podcast. Hij was zó positief over de Nederlandse serie dat je zou denken dat hij het over een internationale Emmy-winnende productie had. Ricky kan het weten, hij presenteerde de Emmy Awards meerdere malen. Georgina Verbaan was er als de kippen bij om deze internationale lof te oogsten:

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed. 

Gerelateerde berichten