Mr. Bean is terug: 3 redenen waarom je Man vs. Bee op Netflix moet kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je nog iets zoekt om je weekend te vullen, kijk dan niet verder. Man vs. Bee gaat jou door het weekend heen helpen. 

De hilarische film Man vs. Bee staat nu op Netflix en dat betekent dat je weer heerlijk ouderwets kan genieten van een avond vol platte humor en grappen en grollen. Rowan Atkinson, de briljante acteur achter Mr. Bean, vertolkt de hoofdrol, dus je weet al voor wat voor film je klaar zit. Mocht je een paar uur over hebben de komende dagen, dan is deze film misschien wel voor jou. Om deze drie redenen moet je zo snel mogelijk Man vs. Bee kijken.

Lees ook: Netflix: 3 redenen waarom je seizoen 3 van The Umbrella Academy MOET kijken

 

View this post on Instagram

 

A post shared by . (@_rowan.atkinson)

Als eerste is Rowan Atkinson terug van weggeweest

Het was een tijdje stil rondom de acteur die jarenlang Mr. Bean speelde op televisie. Het was nog even de vraag of hij ooit nog terug zou keren in film, maar inmiddels is duidelijk dat Rowan Atkinson het acteren nog niet zat is en ook nog zeker niet verleerd is. En dat bewijst hij wel goed in Man vs. Bee, waarin hij alle humor die de serie van Mr. Bean zo goed maakte, weer terug haalt, maar er nog even wat jaartjes ervaring bij optelt. Dat kan alleen maar heel erg goed uitpakken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix UK & Ireland (@netflixuk)

Deze film zit vol actie

Je vraagt je misschien af hoe spannend een film kan zijn die gaat over een man die achter een bij aan zit. Nou, superspannend dus. Rowan Atkinson is misschien een komisch acteur, maar hij heeft toch wel een vette film neergezet met Man vs. Bee. Van grote actiescenes en ontploffingen tot kleine stunts die op de lachspieren werken. Het samenspel tussen actie en humor werkt in de film juist wel heel erg lekker. Je zit dus op het puntje van je stoel, of je ligt er onder van het lachen. En vaak binnen dezelfde scene. Dat is wat deze film met je doet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix UK & Ireland (@netflixuk)

Je wordt enorm blij van Man vs. Bee

Man vs. Bee is precies zo’n film waar je als kijker helemaal blij van wordt. Je kan namelijk even voor een tijdje je brein helemaal uitzetten en nergens aan denken. De film is niet ingewikkeld te volgen en de spanning en humor houden je er goed in. Het is dus heerlijk wegkijkvoer om in je weekend aan te hebben staan. Heb je dit weekend een klusje dat je moet opknappen? Zet dan even lekker deze film aan in de achtergrond en je hebt er meteen zin in. Van deze film wordt je namelijk ontzettend vrolijk. En dat wil je jezelf toch niet ontnemen? Nog steeds niet erover uit of dit de film voor jou is? Kijk dan nog snel even de trailer om daar achter te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!