Netflix: 3 redenen waarom je seizoen 3 van The Umbrella Academy MOET kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja hoor! Na lang wachten is hier eindelijk het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy. Om deze drie redenen moet je hem kijken. 

Na lang wachten is daar eindelijk het derde seizoen van The Umbrella Academy; een serie over een disfunctionele familie met superkrachten die soms meer de wereld naar de Filistijnen helpen dan dat ze hem redden. Maar dat maakt hun avonturen niet minder spannend om naar te kijken. Er zijn vele redenen om de serie te volgen, maar de top drie hebben we even op een rijtje gezet. Na deze argumenten heb je absoluut geen reden meer om het nieuwe seizoen, of de serie überhaupt, niet te bingen.

Lees ook: HBO Max gelanceerd: je kunt nu eindelijk deze serie in Nederland kijken

De aanwezigheid van Emmy Raver-Lampman

Om maar met de deur in huis te vallen: The Umbrella Academy zit bomvol met mooie vrouwen. En dat alleen al is genoeg reden om de vorige seizoenen te bekijken. Maar een van de leukste vrouwen op beeld bij deze Netflix-serie blijft toch wel Emmy Raver-Lampman. De knappe superheldin was al een bijzonder lichtpuntje in de vorige twee seizoenen, maar bewijst ook dit seizoen weer waarom ze zo’n geweldige actrice is. Niet alleen is ze prachtig voor het oog, maar ook acteert ze de sterren van de hemel. Emmy verdient absoluut een prijs, bijvoorbeeld de award die haar naam draagt. Zonder deze knappe actrice aan boord zou de serie het een stuk minder goed doen.

De actie knalt je van je stoel af

De actiescenes in The Umbrella Academy zijn op zijn zachtst gezegd briljant te noemen. De choreografie, harde klappen en dat alles perfect getimed op de muziek maakt het een feest om naar te kijken. Niet alleen de gevechten, maar ook de overige scenes in de superheldenserie, waaronder de vele dansjes (waar je van gaat houden) zijn perfect uitgevoerd. Het is dan ook een van de mooiste series om naar te kijken. Je verveelt je geen moment. De vechtscènes zijn verfrissend en er wordt op een verassende manier gebruik gemaakt van iedereens krachten. Ook zijn de leden van The Umbrella Academy verre van perfect, wat soms ook pijnlijk goed terugkomt in de scenes.

De soundtrack is geweldig

Niet alleen de vechtscènes zijn voorzien van geweldige muziek, de hele serie heeft een perfecte soundtrack om van te genieten. De nummers in de serie lijken perfect gekozen bij de scenes en maken alles een heerlijk geheel om van te smullen. Als je klaar bent met het kijken van de serie is het absoluut de moeite waard om de soundtrack van de serie nog even los te beluisteren. Er is een grote kans dat je veel nieuwe nummers aan je lijst kan toevoegen die de komende tijd je nieuwe favoriete sound worden. Ben je trouwens benieuwd geworden naar de serie? Kijk dan snel de trailer hieronder of ga gelijk naar Netflix om de serie te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...