Monique Smit in wulps pantervelletje op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit is de knappe en getalenteerde zus van volkszanger Jan Smit. Maar deze beeldschone zangeres heeft ook een beetje een stoute kant…

Ze staat eigenlijk nog voornamelijk bekend als het jongere zusje van zanger Jan Smit, maar de prachtige blondine is natuurlijk nog veel meer dan dat. Zo kan ze zelf ook geweldig zingen en doet ze het hartstikke leuk op de televisie. Maar wat niet heel veel mensen weten van Monique Smit is dat ze ook een beetje een stoute kant heeft. Monique wordt altijd gezien als een zeer onschuldig meisje, maar daar blijkt eigenlijk helemaal niks van te kloppen. Het liefste loopt ze namelijk de hele dag rond in een pantervelletje. Een spannend kledingstuk dat ook nog eens geweldig staat bij de knappe Monique.

Lees ook:#ThrowbackThursday: de zus van Jan Smit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Monique straalt in haar pantervelletje

Er zijn maar weinig vrouwen op deze wereld die een pantervel kunnen dragen en er nog steeds net zo lief uit kunnen zien. Monique heeft altijd een lieve en zachte uitstraling over zich heen, zelfs als ze in een spannend pantervelletje aan het poseren is. Met haar lach van oor tot oor bezorgt ze iedereen die ze tegen komt een goede dag. Een pantervel is voor Monique daarbij een van de leukste outfits die je als vrouw kan dragen. het is speels, gevaarlijk, stoer en kan ook lief overkomen, zoals bij Monique. In haar pantervelletje straalt ze helemaal. Dat is dan ook de reden dat ze vaker zichzelf in dit soort patronen hijst. Het liefste zou ze ook alleen maar kleding hebben met een panterprint er op, maar dat wordt dan toch iets te spannend. Dat kunnen haar fans nog niet aan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Samen met Monique beleef je een romantische zonsondergang

Monique is niet alleen heel spannend en een tikje stout, ze kan ook heel romantisch zijn. Zo houdt de prachtige, blonde zangeres uit Volendam enorm veel van samen naar de ondergaande zon kijken aan zee. In het licht van de zakkende zon komt Monique nog vele malen mooier uit. Het zou dan ook geen straf zijn om naast Monique te zitten en samen heel romantisch de zon in de zee te zien zakken. Een avondje met Monique is dan ook zeker iets waar vele mannen voor in de rij zouden staan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Monique mag meer gevaarlijke outfits aan

Hoewel Monique zelf enorm van gevaarlijke outfits zoals haar pantervelletjes houdt, loopt ze er nog niet heel vaak mee rond. Misschien wordt het eens tijd dat Monique daar verandering in gaat brengen. Als Monique vaker in een panterprintje rond zou lopen, dan zouden haar concerten gelijk helemaal uitverkocht zijn. Monique en het pantervelletje vullen elkaar goed aan. De blonde zangeres zou er dus goed aan doen om iets vaker een leuk panterprintje aan te trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.