Monique Smit in wulps pantervelletje op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit is de knappe en getalenteerde zus van volkszanger Jan Smit. Maar deze beeldschone zangeres heeft ook een beetje een stoute kant…

Ze staat eigenlijk nog voornamelijk bekend als het jongere zusje van zanger Jan Smit, maar de prachtige blondine is natuurlijk nog veel meer dan dat. Zo kan ze zelf ook geweldig zingen en doet ze het hartstikke leuk op de televisie. Maar wat niet heel veel mensen weten van Monique Smit is dat ze ook een beetje een stoute kant heeft. Monique wordt altijd gezien als een zeer onschuldig meisje, maar daar blijkt eigenlijk helemaal niks van te kloppen. Het liefste loopt ze namelijk de hele dag rond in een pantervelletje. Een spannend kledingstuk dat ook nog eens geweldig staat bij de knappe Monique.

Lees ook:#ThrowbackThursday: de zus van Jan Smit
Monique straalt in haar pantervelletje

Er zijn maar weinig vrouwen op deze wereld die een pantervel kunnen dragen en er nog steeds net zo lief uit kunnen zien. Monique heeft altijd een lieve en zachte uitstraling over zich heen, zelfs als ze in een spannend pantervelletje aan het poseren is. Met haar lach van oor tot oor bezorgt ze iedereen die ze tegen komt een goede dag. Een pantervel is voor Monique daarbij een van de leukste outfits die je als vrouw kan dragen. het is speels, gevaarlijk, stoer en kan ook lief overkomen, zoals bij Monique. In haar pantervelletje straalt ze helemaal. Dat is dan ook de reden dat ze vaker zichzelf in dit soort patronen hijst. Het liefste zou ze ook alleen maar kleding hebben met een panterprint er op, maar dat wordt dan toch iets te spannend. Dat kunnen haar fans nog niet aan.
Samen met Monique beleef je een romantische zonsondergang

Monique is niet alleen heel spannend en een tikje stout, ze kan ook heel romantisch zijn. Zo houdt de prachtige, blonde zangeres uit Volendam enorm veel van samen naar de ondergaande zon kijken aan zee. In het licht van de zakkende zon komt Monique nog vele malen mooier uit. Het zou dan ook geen straf zijn om naast Monique te zitten en samen heel romantisch de zon in de zee te zien zakken. Een avondje met Monique is dan ook zeker iets waar vele mannen voor in de rij zouden staan.
Monique mag meer gevaarlijke outfits aan

Hoewel Monique zelf enorm van gevaarlijke outfits zoals haar pantervelletjes houdt, loopt ze er nog niet heel vaak mee rond. Misschien wordt het eens tijd dat Monique daar verandering in gaat brengen. Als Monique vaker in een panterprintje rond zou lopen, dan zouden haar concerten gelijk helemaal uitverkocht zijn. Monique en het pantervelletje vullen elkaar goed aan. De blonde zangeres zou er dus goed aan doen om iets vaker een leuk panterprintje aan te trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!