Mona Keijzer torpedeert eigen campagne om Premier te worden met deze uitspraak (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Twitter

Mona Keijzer, een van de premierskandidaten, sneuvelt nadat ze deze opmerkingen maakt. Het is zelfs zo erg dat er aangifte wordt gedaan!

Tweede Kamerlid van de partij BBB, Mona Keijzer, heeft een diep gat voor zichzelf gegraven. Ze heeft een uitspraak gedaan waar niemand het mee eens is, waardoor ze de BBB en zichzelf erg heeft laten sneuvelen.

Aangifte tegen deze uitspraak van Mona Keijzer

Het lijkt erop alsof alle premierskandidaten een voor een aan het sneuvelen zijn en Mona Keijzer is daar een goed voorbeeld van. Ze maakt namelijk een uitspraak waar vele mensen wat tegen hebben. Ze zegt namelijk dat Jodenhaat onderdeel is van de Islamitische cultuur.

Veel mensen vinden het geen slimme opmerking van Mona Keijzer; er zijn namelijk twee groepen gevormd rondom de uitspraak. Eén die er strikt tegen is en één die het maar onzin vindt. Een groep moslims heeft zelfs aangifte gedaan. Mensen zeggen bijvoorbeeld: ”En terecht! Ze gaan steeds verder. Schaamteloos. Stop die extreemrechtse islamofobie en bestrijd dit net zo hard als antisemitisme. Anders ben je als rechtsstaat geen knip voor de neus waard! Niet normaal maken wat niet normaal is. Mona Keijzer dient vervolgd te worden!” Maar er zijn ook mensen die juist alles onzin vinden en niet snappen waarom dit nu gebeurt: ”Deze groep moslims maakt geen schijn van kans. Het gaat ze niet om de uitspraak van Mona Keijzer. Het gaat ze enkel en alleen om het demoniseren.”

Hoewel Mona Keijzer van de BBB waarschijnlijk geen premier kon worden wordt haar naam toch vaak genoemd, omdat ze een lid van de Tweede Kamer is en dus lid van de BBB. Wat ze zegt en doet heeft nog steeds invloed op de BBB en wie de premier zal worden. Er is dus zeker veel gaande de afgelopen weken en waarschijnlijk zal deze strijd nog wel lang blijven hangen. Het zal in ieder geval niemand verbazen als er nog meer premierskandidaten zullen sneuvelen of ‘verkeerde’ uitspraken maken.

Bekijk hieronder zelf de video van wanneer Mona Keijzer de uitspraak maakt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!