Modewereld opgelucht: dochter Cindy Crawford is eindelijk 18

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kaia Gerber 18

Iedereen mag nu doen alsof ze Kaia Gerber, de kloon van moeder Cindy, pas nú zouden doen…

Ja, je kent dat gezicht ergens van en nee, op bovenstaande foto mag je haar nog niet lekker vinden want die is van vóór 3 september, smeerlap.

Opluchting

Dit is Kaia Gerber, de onlangs 18 jaar geworden dochter van voormalig topmodel Cindy Crawford. Vader heeft bar weinig DNA doorgegeven, want Kaia lijkt echt als twee druppels water op haar wereldberoemde moeder. Met haar achttiende verjaardag klinkt er een zucht van opluchting door de modewereld: bij modeshows hoeft men niet langer de blik af te wenden als Kaia halfnaakt over de catwalk beent!

Out with the old…

Het hek is ook meteen van de dam: voor haar eerste modefeestje als 18-jarige plunderde Kaia meteen de kledingkast van haar moeder. Wie droeg dit pikante jurkje beter? Op veel foto’s valt er nauwelijks onderscheid te maken tussen de twee. Da’s best handig, want Kaia heeft nog niet veel ‘veilig’ fotomateriaal. Het is dus een mooi moment om nog één keer gebruik te maken van Cindy’s kiekjes. Die zijn, nu er letterlijk een Cindy 2.0 bestaat, binnenkort toch niet meer nodig. Out with the old, in with the new!

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.