Modewereld opgelucht: dochter Cindy Crawford is eindelijk 18

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kaia Gerber 18

Iedereen mag nu doen alsof ze Kaia Gerber, de kloon van moeder Cindy, pas nú zouden doen…

Ja, je kent dat gezicht ergens van en nee, op bovenstaande foto mag je haar nog niet lekker vinden want die is van vóór 3 september, smeerlap.

Opluchting

Dit is Kaia Gerber, de onlangs 18 jaar geworden dochter van voormalig topmodel Cindy Crawford. Vader heeft bar weinig DNA doorgegeven, want Kaia lijkt echt als twee druppels water op haar wereldberoemde moeder. Met haar achttiende verjaardag klinkt er een zucht van opluchting door de modewereld: bij modeshows hoeft men niet langer de blik af te wenden als Kaia halfnaakt over de catwalk beent!

Out with the old…

Het hek is ook meteen van de dam: voor haar eerste modefeestje als 18-jarige plunderde Kaia meteen de kledingkast van haar moeder. Wie droeg dit pikante jurkje beter? Op veel foto’s valt er nauwelijks onderscheid te maken tussen de twee. Da’s best handig, want Kaia heeft nog niet veel ‘veilig’ fotomateriaal. Het is dus een mooi moment om nog één keer gebruik te maken van Cindy’s kiekjes. Die zijn, nu er letterlijk een Cindy 2.0 bestaat, binnenkort toch niet meer nodig. Out with the old, in with the new!

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten