Modewereld opgelucht: dochter Cindy Crawford is eindelijk 18

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kaia Gerber 18

Iedereen mag nu doen alsof ze Kaia Gerber, de kloon van moeder Cindy, pas nú zouden doen…

Ja, je kent dat gezicht ergens van en nee, op bovenstaande foto mag je haar nog niet lekker vinden want die is van vóór 3 september, smeerlap.

Opluchting

Dit is Kaia Gerber, de onlangs 18 jaar geworden dochter van voormalig topmodel Cindy Crawford. Vader heeft bar weinig DNA doorgegeven, want Kaia lijkt echt als twee druppels water op haar wereldberoemde moeder. Met haar achttiende verjaardag klinkt er een zucht van opluchting door de modewereld: bij modeshows hoeft men niet langer de blik af te wenden als Kaia halfnaakt over de catwalk beent!

Out with the old…

Het hek is ook meteen van de dam: voor haar eerste modefeestje als 18-jarige plunderde Kaia meteen de kledingkast van haar moeder. Wie droeg dit jurkje beter? Op veel foto’s valt er nauwelijks onderscheid te maken tussen de twee. Da’s best handig, want Kaia heeft nog niet veel ‘veilig’ fotomateriaal. Het is dus een mooi moment om nog één keer gebruik te maken van Cindy’s kiekjes. Die zijn, nu er letterlijk een Cindy 2.0 bestaat, binnenkort toch niet meer nodig. Out with the old, in with the new!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!