Modewereld opgelucht: dochter Cindy Crawford is eindelijk 18

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kaia Gerber 18

Iedereen mag nu doen alsof ze Kaia Gerber, de kloon van moeder Cindy, pas nú zouden doen…

Ja, je kent dat gezicht ergens van en nee, op bovenstaande foto mag je haar nog niet lekker vinden want die is van vóór 3 september, smeerlap.

Opluchting

Dit is Kaia Gerber, de onlangs 18 jaar geworden dochter van voormalig topmodel Cindy Crawford. Vader heeft bar weinig DNA doorgegeven, want Kaia lijkt echt als twee druppels water op haar wereldberoemde moeder. Met haar achttiende verjaardag klinkt er een zucht van opluchting door de modewereld: bij modeshows hoeft men niet langer de blik af te wenden als Kaia halfnaakt over de catwalk beent!

Out with the old…

Het hek is ook meteen van de dam: voor haar eerste modefeestje als 18-jarige plunderde Kaia meteen de kledingkast van haar moeder. Wie droeg dit jurkje beter? Op veel foto’s valt er nauwelijks onderscheid te maken tussen de twee. Da’s best handig, want Kaia heeft nog niet veel ‘veilig’ fotomateriaal. Het is dus een mooi moment om nog één keer gebruik te maken van Cindy’s kiekjes. Die zijn, nu er letterlijk een Cindy 2.0 bestaat, binnenkort toch niet meer nodig. Out with the old, in with the new!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.